Pretraga

Neredi zbog ‘identificiranja drolja u školi’

A- A+


Izdvojeni članak

Najbolji Facebook statusi

Prije nekoliko godina pojavila se grupica cura koje su odlučile kritizirati sve i svakoga oko sebe putem kritika u fotografskom obliku. Te su fotografije dijelile putem Facebooka, Tumblra i Instagrama te su se munjevitom brzinom proširile po cijelom svijetu. Nedavna akcija ‘identifikacije svih drolja u školi’ izazvala je nered u kojemu je uhićeno 27, a ozlijeđeno više od stotinu ljudi.

Prije nego što odlučite pokrenuti neki trend, pogotovo u virtualnom svijetu, dobro razmislite. Grupa cura je odlučila praviti i objavljivati kritike u fotografskom obliku kojoma su oštro komentirale odjeću, tijela ili način zabave onih koji ih okružuju.

Budući da su ti tekstovi unutar fotografija postali pravi hit, a dijelili su se putem Facebooka, Tumblra i Instagrama, uskoro se na Facebooku osnovala grupa ‘Hey Girls, Did You Know‘ koja je skupila preko 37 tisuća lajkova, prenosi Daily Mail.

Ovaj trend koji se proširio po cijelom svijetu, u Švedskoj je imao neslavan završetak. Jedna je studentica putem fotografije na Instagram zatražila ‘identificiranje svih drolja u školi’, a kao odgovor je dobila preko 200 fotografija djevojaka koje su većinom imale 13 godina.

Srednjoškolci su burno reagrali na taj događaj pa su putem Facebooka pozvali na pobunu, nakon čega je nastao veliki nered. U pobunu su se uključili oni koji su se našli u neugodnoj situaciji zbog ‘školskih drolja’, ali i i oni koji nisu imali veze s događajem.

Nered je završio s uhićenjem 27 osoba, dok ih je više od stotinu ozlijeđeno.

Copy link
Powered by Social Snap