Pretraga

Netropolitan – Otvoren ‘Facebook’ za bogate

A- A+

I bogati su dočekali svojih pet minuta na internetu te se više ne moraju ‘gurati’ s običnim smrtnicima po Facebooku, Twitteru i drugim društvenim mrežama koje su dostupne svima. Naime, otvorena je društvena mreža Netropolitan namijenjena isključivo bogatim korisnicima.

aitnews.com

Obzirom da znamo kako bogati ljudi vole imati sve posebno i drugačije jer si, na kraju krajeva, to mogu i priuštiti, više ne moraju koristiti niti društvene mreže koje koriste svi ostali, već sada imaju svoju, namijenjenu isključivo onima koji imaju jako puno para, a novotarija za one dubljeg džepa zove se Netropolitan.

Izdvojeni članak

Društvena mreža samo za studente, bez pristupa roditeljima i poslodavcima

Naime, ako netko želi postati članom ove mreže za bogataše, morat će izdvojiti čak 53 tisuće kuna. Za tu svotu, bit će oslobođen bilo kakvih prikaza reklama, neće ih se gnjaviti nikakvim oglasima te će imati neograničen prostor za pohranu podataka.

Što se tiče ove internetske poslastice za one koji imaju viška novca, neće biti posebno različita od Twittera ili Facebooka, osim po već navedenim značajkama.

Ako se pak, pitate kome je palo na pamet na odličan način uzeti zvijezdama i bogatašima novce, radi se o poznatom skladatelju Jamesu Touchiju-Petersu koji je Netropolitan ograničio na one starije od 21 godinu i naravno, bogate. Nova društvena mreža dostupna je na iOS i Android sustavima.

Netropolitan – Otvoren ‘Facebook’ za bogate
Share via
Copy link
Powered by Social Snap