Pretraga

Nevjerojatno mini pakovanje 20 najpopularnijih pjesma u 2013.

A- A+

Kad neka pjesma postane hit, nakon nekoliko dana vam pođe izlaziti na uši jer se vrti na svim stanicama, televizijskim programima glazbene prirode kao i trgovinama te kafićima u koje zalazite. Pred nama je nešto manje od mjesec dana 2013. te je lagano krenulo odbrojavanje kao i objavljivanje lista naj svega u ovoj godini. U tu svrhu Chad Neidt, poznat po raznim mashupovima na YouTubeu, objavio je video na spomenutom servisu u kojem je u jednoj minuti otpjevao 20 najvećih hitova u godini koja je skoro na samom izdahu.

Foto: Screenshot YouTube

Godinu koja je skoro iza nas, kad je u pitanju glazbena industrija, između ostalih su obilježili Miley Cyrus, Lorde i Daft Punk. Njihove pjesme vjerojatno su vam počele izlaziti na uši jer ste ih čuli u tramvaju, dućanu, kafiću ili vidjeli na svakom glazbenom programu kao i poslušali na svim radijskim stanicama.

Izdvojeni članak

Mash-up pjesme: Kad se spoji nespojivo

S obzirom da ćemo za nešto manje od mjesec dana zakoračiti u 2014., svi su se psihički pripremili na brojne liste i popise najboljih, najlošijih, najpopularnijih i tako u nedogled naj stvari u ovoj godini. 

Prije nego što su internetske stranice, novine i časopise preplavili takvi popisi, Chad Neidt odlučio je u svega minutu vremena smiksati 20 najpopularnijih glazbenih izvedbi. Ovaj gitarist otprije je poznat po svojim mashupovima koje objaljuje na YouTubeu, no posebnu je pažnju privukao ovim posljednjim ‘mini pakiranjem’ najslušanijih 20 glazbenih numera u SAD-u pa tako i u mnogim krajevima svijeta.

Chadu je sljedeći video uradak 25. po redu, a u svega nekoliko dana privukao je preko 340 tisuća korisnika stoga poslušajte i sami kako zvuči ’20 Most Overplayed Songs of 2013 – One Minute Mashup #25′.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap