Pretraga

Neymar svojom vještinom nastavlja sramotiti obrambene igrače

A- A+

Mladi Neymar ostaje jedan od rijetkih igrača koji igraju nogomet izvan Europe, a opet dobivaju puno medijske pozornosti. Za to nije teško naći razlog. U nedavno odigranoj utakmici brazilske Serie A između njegovog Santosa i Atletico MG pokazao je zašto je procijenjen kao najskuplji igrač izvan Europe.

Već neko vrijeme najjači nogometni klubovi Europe imaju u fokusu 20-godišnjeg Neymara, igrača brazilskog Santosa i nacionalne vrste. U utakmici između Santosa i Atletica MG mladi igrač je pokazao svoju vještinu. Samo ćemo dodati da obrambeni igrači protivničke ekipe nikako nisu zadovoljni s učinkom ovog napadača, pošto su pokraj njega izgledali kao amateri.

ronaldo7.net

U 10. minuti utakmice Neymar je iskoristio svoju brzinu i kontrolu lopte da promiješa protivničku obranu i dovede svoju ekipu u vodstvo. Pritom nije poštedio protivničkog igrača koji ga je pokušao zaustaviti.

Pred sam kraj utakmice mladi reprezentativac Brazila je izveo potez koji se uglavnom može vidjeti na školskim igralištima, no vrlo rijetko na travnjacima profesionalnih liga. Svojom vještinom se Neymar uspio izvući između tri protivnička. Pogledajte na koji način.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap