Pretraga

Nije sve tako crno: Globalni praznik popusta

A- A+

Black Friday, najveći praznik popusta i ušteda, originalno je dan koji dolazi nakon američkog Dana zahvalnosti. Već niz godina i u Hrvatskoj kupci se vesele tom petku kada mnoge trgovine nude najveće popuste u godini, kako bi razveselili sebe ili drage osobe super poklonima.

Black Friday poznat je i po gužvama u shopping centrima i trgovinama. No, taj dan ne mora nužno biti proveden u gužvi i nervozi zahvaljujući digitalnoj tehnologiji i povezanosti koje nam omogućuju pristup Internetu. Black Friday redovito „ruši“ Internet kada web shopovi bilježe višestruko više posjeta i veći promet.

A1 web shop treću godinu zaredom priprema ponude za svoje privatne i poslovne korisnike s popustima na Apple, Samsung, Huawei i druge smartphone, laptope, gadgete, ali i na usluge interneta, televizije. Dostava je besplatna za sve narudžbe, a ponuda traje do 2.12. u 10 sati ili do isteka zaliha. Posjetite www.a1.hr i provjerite ponudu koja uključuje kupnju dva mobilna uređaja za cijenu jednog, mobitele snižene do 90%, velike popuste na laptope za poslovne korisnike, pametne satove, 500 kn bon za online narudžbu Homebox usluge i još mnogo toga.

Nije sve tako crno: Globalni praznik popusta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap