Niste sigurni kamo za doček Nove? Provjerite gdje je možete dočekati besplatno u najvećim hrvatskim gradovima

Dok jedni već mjesecima znaju kamo će za doček Nove, drugi još uvijek muku muče s pitanjem ‘di za Novu’. Ako i vi i dalje nemate odgovor na to pitanje, donosimo vam neke ideje gdje biste se mogli u većim hrvatskim gradovima besplatno provesti u najluđoj noći u godini.

Doček 2019.

Doček Nove godine na glavnim gradskim trgovima diljem Hrvatske već je tradicionalan dio najluđe noći u godini, stoga smo provjerili što je u ponudi ovoga Silvestrova za sve one koji još uvijek nisu donijeli odluku o dočeku.

Doček na glavnom zagrebačkom trgu počinje u 21:30 s nastupom DJ Akademije, nakon koje će pozornicu zauzeti četvorica poznatih tenora – Đani Stipanićev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak. Oni će svojim nastupom ispratiti 2018. godinu, a 15 minuta nakon ponoći i vatrometa, Zagrepčane će dobro zagrijati Hladno pivo!

Novogodišnji makeup & hair tutorial

Na splitskoj rivi staru će godinu ispratiti i s građanima dočekati novu Jasmin Stavros i grupa Magazin. Riječane će na Korzu zabavljati popularni Vojko Vrućina, a na osječkom glavnom gradskom trgu nastupit će Igor Delač i Aura Band.

Dubrovčani okupljeni na Stradunu u Novu će ući uz nastupe Nine Badrić i Tonyja Cetinskog, a program počinje od 21 sat. Za dječji doček ispred crkve sv. Vlaha zadužena je Mia Dimšić. Biograđane će na glavnom gradskom trgu zabavljati grupa Psihomodo Pop, Šibenčane okupljene na Trgu Pavla Šubića Kawasaki 3P, a Zadrane na Narodnom trgu Neno Belan i Fiumensi.

Rovinj će 2018. na glavnom gradskom trgu ispratiti uz Prljavo kazalište, Pula uz Crvenu jabuku, u Sisku je za doček na Trgu bana Josipa Jelačića zadužen Ruswaj, a u Koprivnici Gazde. Osim toga, Zdravko Čolić nastupa na porečkom dočeku na Trgu slobode, a na istoimenom trgu u Umagu građane će zabavljati Lidija Bačić.

Odgovori