Pretraga

Nova aplikacija otkriva tko vas od vaših Facebook prijatelja mrzi

A- A+

Prepostavlja se da će nova aplikacija na Facebooku ‘HateWithFriends’ postati pravi hit na društvenoj mreži. Naime, putem nje na listi svojih prijatelja možete označiti one koje mrzite, a ukoliko ta osoba isto označi i vas, objema osobama šalje mail s tom informacijom.

Koliko vas osoba među vašim Facebook prijateljima nervira? Nova opcija ponudit će vam da označite takve osobe, a ako i ona isto učini što se tiče vas, aplikacija HateWithFriends objema strana poslat će mail.

Iako su društvene mreže osnovane da bi zbližavale ljude, neki vam ljudi jednostavno ne ‘sjedaju’, kao niti vi njima. Upravo iz tog razloga pojavila se aplikacija ‘HateWithFriends’, koja bi mogla prouzročiti i pokoju neugodnu situaciju. Naime, ona omogućava da među svojim Facebook prijateljima označite one koje mrzite. Ukoliko je i ta osoba koristila ovaj servis i označila vašu sliku opcijom ‘hate’, onda portal šalje mail objema stranama s informacijom o tome. Tada možete i službeno prekinuti svoje lažno prijateljstvo.

Kreator aplikacije Chris Baker nije prvotno zamislio aplikacijju kao izum koji udaljava ljude, već servis koji će ih dobro nasmijati. Nije zamišljao ‘HateWithFriends’ da ga se shvaća ozbiljno, no svjestan je da će servis dovesti do pokoje neugodne situacije, piše abc news.

Nova aplikacija otkriva tko vas od vaših Facebook prijatelja mrzi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap