Nova Miss Hrvatske ljupka je maturantica iz Senja: Otkrila je kamo će nakon srednje škole

Na sinoć održanom izboru za Miss Hrvatske, titulu najljepše odnijela je maturantica iz Senja Tea Mlinarić. Ova 18-godišnjakinja, učenica je Građevinske tehničke škole u Rijeci. Svojom ljupkošću i širokim osmijehom osvojila je žiri, a činjenica da se i inače bavi manekenstvom, sigurno je doprinjela snalaženju na sceni i pod svjetlima reflektora. Titulu prve pratilje osvojila je Nika Poljak iz Zagreba, dok je druga pratilja Valentina Jackiv iz Brodsko-posavske županije.

Screenshot: Dnevnik.hr

– Inače se bavim manekenstvom, pohađam srednju školu za dizajn interijera i plan mi je nastaviti sa školovanjem u tom smjeru, rekla je nakon natjecanja za Dnevnik.hr nova missica Hrvatske Tea Mlinarić.

Tea će nas predstaviti na natjecanju za Miss svijeta u Kini, a sama kaže kako još nije svjesna svega što joj se događa u životu.

– Neopisiv je osjećaj, još nisam svjesna. Ne mogu reći da nisam očekivala pobjedu, sve mi superfinalistice smo očekivale. Družili smo se sa žirijem, upoznali su nas proteklih dana, a sad, što su to oni u meni vidjeli – ne znam, priznala je Tea skromno.

Za spomenuti izvor je Tea navela i kako joj je od prethodnih hrvatskih missica uzor bila Anica Kovač, koja je do danas ostala naša najuspješnija predstavnici na izboru za miss svijeta, budući da je na tom natjecanju bila prva pratilja.

 

Odgovori