Pretraga

Nova miss svijeta bi mogla zbog toplessa ostati bez krune

A- A+

Samo dva dana nakon što je proglašena najljepšom ženom svijeta Filipinka Megan Young bi mogla ostati bez krune. Naime ona se u toplessu slikala za časopis Rouge, što mnogi smatraju kao znakom manjka dostojanstva koje bi trebala posjedovati Miss svijeta. Stoga traže da se odrekne krune.

Foto: scallywagandvagabond.com

Nova Miss svijeta, Filipinka Megan Young samo dva dana nakon što je proglašena najljepšom ženom svijeta, izložena je snažnim kritikama iz svih kutaka Globusa zbog svoje nedavne prošlosti te bi mogla ostati bez krune.

Izdvojeni članak

Izabrana Miss svijeta, saznajte kako se plasirala naša Riječanka

Naime ova 23-godišnja studentica digitalnog filma slikala se prošle godine u toplessu za modni magazin Rouge, što je navelo brojne nezadovoljnike da posumnjaju kako ona može biti uzor mladima te da nema ‘dovoljno dostojanstva’ za nositi krunu, budući da su inače missice angažirane u spašavanju delfina i borbi protiv gladi u Africi, kao i zakopčane do grla.

Prekrasna Megan bila je jedna od favoritikinja za osvajanje laskave titule, ne samo zbog svoje ljepote nego i brojnih talenata koja je pokazala u prednatjecanjima.

Iz direkcije za Miss svijeta su otkrili stranim medijima kako je istina da su primili dosta prigovora na račun Meganinih golišavih fotografija, međutim direktor direkcije Cory Quirino je naglasio kako su znali sve o njenoj prošlosti te unatoč tome zadovoljni izborom.

Miss svijeta se nije oglašavala povodom spornih komentara, a u slučaju da zbilja izgubi krunu, nova missica bi postala prva pratilja Francuskinja Marine Lorphelin.

Nova miss svijeta bi mogla zbog toplessa ostati bez krune
Share via
Copy link
Powered by Social Snap