Pretraga

Nova Miss Zagreba je 17-godišnja učenica: Prva pratilja je isto srednjoškolka, a druga studentica

A- A+

Učenica XI. gimnazije, 17-godišnja Tara Begedin okrunjena je za najljepšu Zagrepčanku koja će predstavljati Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024. godine. Njena prva pratilja je također 17-godišnja učenica Helena Medved koja pohađa Obrtničku školu, a druga pratilja je studentica Ekonomije, Ana Usmiani.

Miss Zagreba 2023., 17-godišnja učenica Tara Begedin s pratiljama | Foto: miss.hr

Tara Begedin je 17-godišnja učenica XI. gimnazije i postala je nova Miss Zagreba koja će grad predstavljati na finalu Miss Hrvatske 2024. godine. Kako su ju opisali na službenim stranicama izbora, Tara odlično govori engleski i talijanski, a bavi se baletom i jazz plesom. Uz to, jako voli sport i najviše odbojku i atletiku, a u prijavom za Miss Zagreba htjela se okušati i u modelingu.

Njezina pobjeda jednoglasna je odluka žirija u kojemu su sjedili Tihana Harapin Zalepugin , modna agentica i mentorica kategorije ‘Top model’, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije ‘Talent’, košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom, Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić Bračulj te Miss Hrvatske 2019. Katarina Mamić.

Tarina prva pratilja također je 17-godišnja učenica Obrtničke škole, Helena Medved, a druga pratilja je studentica četvrte godine na Ekonomskom fakultetu, 22-godišnja Ana Usmiani. Tarinim uspjehom se pohvalila i njena škola na društvenim mrežama.

– Nova Miss Zagreba naša je prekrasna učenica Tara Begedin. Čestitamo Tari i želimo joj puno uspjeha u nastavku natjecanja, poručili su iz XI. gimnazije u Zagrebu.

Copy link
Powered by Social Snap