Pretraga

Nova opcija stigla na Netflix: Od sad možete ukloniti filmove i serije koje ste počeli gledati

A- A+

Počeli ste gledati film ili seriju koja vam se nije svidjela te ju ne planirate dovršiti? Ne brinite, Netflix je konačno uveo opciju koja će vam omogućiti uklanjanje sadržaja iz ‘Continue Watching’ odjeljka.

netflix laptop

Foto: Unsplash

Često se dogodi da vam prijatelji predlože neku seriju koja je njima, kako tvrde, predobra, pa joj nakon beskrajnog nagovaranja date šansu, da bi na kraju ispalo da vam se uopće ne sviđa. Netflix, barem zasad, ne može predvidjeti koju seriju ili film nećete nastaviti gledati, pa ih trpa u isti koš – ‘Continue Watching’ odjeljak.

Taj odjeljak, naime, ponekad može biti vrlo koristan, no nerijetko ostaje zatrpan stvarima koje vam se ne sviđaju. To je očito shvatio i Netflix, jer je konačno uveo dugo očekivanu opciju koja omogućuje korisnicima da ručno uklone serije i filmove iz ‘Continue Watching’ odjeljka.

Izdvojeni članak

Novi prijedlog za bingeanje: Na Netflix je nedavno došao Seinfeld i mnoge nas spasio

Nova je opcija već dostupna na Netflixovoj aplikaciji za web, mobitele i pametne televizore te ju je vrlo jednostavno koristiti. Potrebno je, dakle, izabrati film ili seriju koju želite ukloniti, potom skrolati dolje i kliknuti ‘Remove from Continue Watching’. Ako gledate na računalu, onda je potrebno samo kursor postaviti na film ili seriju koju želite ukloniti s popisa i odabrati ikonu ‘X’. Otvorit će vam se novi prozorčić u kojem će biti dovoljno odabrati neki od ponuđenih razloga zašto s liste želite ukloniti baš taj film ili seriju.

Screenshot: Netflix

Iako ova opcija nije toliko revolucionarna kad je riječ o sučelju Netflixa, valja imati na umu da je ‘Continue Watching’ prva stvar koju brojni korisnici vide prilikom otvaranja aplikacije. Od viška kontrole glava svakako ne boli, pa vjerujemo da će iskustvo korištenja omiljene platforme za streaming biti ponešto bolje.

 

netflix laptop
Share via
Copy link
Powered by Social Snap