Pretraga

Nova platforma za provjeru znanja u koju se možete ulogirati sa AAI identitetom

A- A+

Naša platforma za učenje – kvizovi.srednja.hr – svakim danom sve je veća i posjećenija. Osim što raste broj korisnika, raste i broj pitanja, a teme pitanje postaju sve šire. Kako bismo još više olakšali korištenje sustava, uveli smo jedan mali novitet – od sada se učenici, studenti i profesori mogu ulogirati koristeći svoj AAI identitet.

Kvizovi.srednja.hr naša je platforma za interaktivno učenje. Preko nje možete, odgovarajući na kviz pitanja, učiti nova znanja, ponavljati za ispit ili širiti svoje znanje drugima. Pitanja su podijeljena u teme i podteme, a pokrivaju velik raspon područja, od sporta do mode, od povijesti do informatike.

Znanje svakog korisnika se ocjenjuje svaki put kad odgovori na pitanje, i to u odnosu na druge korisnike koji su odgovorili na to pitanje. Također, na vlastitom profilu svaki korisnik može vidjeti svoju ocjenu u odnosu na ostale u njegovoj generaciji, ali i u odnosu na korisnike koji su pohađali istu osnovnu, srednju školu ili fakultet.

Recimo da se trenutačno pripremate za neki ispit, možete pomoći kolegama i sebi tako da postavljate pitanja o gradivu koju polažete. Podijelite link s kolegama i saznajte koliko oni znaju o gradivu koje učite. Isto mogu napraviti i profesori koji žele pomoći svojim učenicima i studentima u pripremi za ispit.

Izdvojeni članak

Malo po malo i stigli smo do prvog milijuna: Toliko je puta odgovoreno na pitanja u našem sustavu za učenje

Sustav trenutno broji preko 22 tisuća korisnika, nedavno smo zabilježili milijun odgovora na pitanja, a 17. svibnja smo imali i najaktivniji dan. Naime, tada je u jednom danu zabilježeno 17.000 odgovora na pitanje. Ove brojke nam pokazuju da se ovakav način učenja i zabave sviđa korisnicima, a svakodnevni rast broja korisnika i pitanja nam pokazuje da idemo u dobrom smjeru.

Novost u sustavu

Nadalje, trudimo se stalno nadograđivati sustav i poboljšavati korisničko iskustvo kako bismo stvorili optimalno virtualno mjesto za razmjenu znanja. Tako smo sada napravili mali update koji bi svim budućim korisnicima trebao olakšati ulazak u sustav. Od danas se u sustav možete registrirati koristeći svoj AAI identitet.

Prilikom registracije možete odabrati registriranje AAI sustavom koji imaju svi učenici, studenti i profesori. Naime, ovim sustavom želimo stvoriti alat za objektivno ocjenjivanje znanja, a podatke o vašem obrazovanju, odnosno institucijama u kojima ste se do sad školovali koristimo kako bismo vas mogli usporediti s ostalim korisnicima koji su pohađali iste institucije kao i vi.

Ako se niste još registrirali, najbolji način za ulazak je da odgovorite na ovo pitanje, a zatim se uključite u sustav!

Nova platforma za provjeru znanja u koju se možete ulogirati sa AAI identitetom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap