Pretraga

Nova verzija Vibera omogućuje brisanje slučajno poslanih poruka

A- A+

Koliko puta vam se dogodilo da ste poslali poruku, a da ste odmah nakon tog shvatili da ta poruka nije bila namijenjena toj osobi? Koliko često ste u pijanom stanju poslali nekome poruku, a nakon poslane poruke zažalili? Priznajte, ima vas.

Dnevna doza Vibera

Vjerovatno ne baš vođeni takvom politikom, ali svjesni da će se to izdvojiti iz mase drugih mogućnosti, Viber je predstavio novu Desktop 5.9 verziju aplikaciju specijaliziranu za osobna računala.

Na novoj verziji Vibera za desktop omogućeno je slanje datoteka

Ono što će korisnicima Viber desktop aplikacije biti još zanimljivo jest opcija File Sending, odnosno mogućnost prilaganja datoteka bilo da se radi o privatnim, grupnim ili javnim chatovima. Jedna datoteka može biti veličine 200 MB, a ukoliko se prilaže više njih svaka se šalje u odvojenoj poruci što osim poslovnjacima i studentima omogućuje brže slanje dokumenata poput recimo svima popularne skripte. Poznata aplikacija ljubičaste boje koju koristi više od 700 milijuna ljudi diljem svijeta svojim korisnicima nove desktop verzije nudi i mogućnost dijeljenja ekrana s željenim osobama. Opcija Share Screen omogućuje primatelju da ima uvid u zaslon vašeg računala kojeg želite podijeliti s njim.

Brisanje neželjeno poslanih poruka od sada je stvarnost

Iako u Viberu mogućnost brisanja poruka ne stavljaju na prvo mjesto mogućnosti nove verzije Vibera, nama se čini kao najidealnija u svijetu naglih promjena zaljubljivanja, pijančevanja i raznih drugih buntovnih problema s kojima se mladi susreću. Viber Desktop 5.9 omogućuje trenutno brisanje poruka s uređaja pošiljatelja i uređaja primatelja koje su pogreškom poslane krivom pošiljatelju. Ova mogućnost također je dostupna u svim vrstama razgovora. Iako mislimo da je u ovoj Viberovoj mogućnosti bitan i faktor brzine brisanja, aplikaciju svakako možete provjeriti na službenim stranicama Vibera

Copy link
Powered by Social Snap