Pretraga

Novi Dark Knight Rises video

A- A+

darkknightraisestrailer.co

Još nas malo više od dva tjedna dijeli od početka prikazivanja filma The Dark Knight Rises, i redatelj Christopher Nolan počinje otkrivati sve više detalja.

Novi 13-minutni video, sa isječcima iz filma, intervjuima s glumcima i scenama iza filma, otkriva nam baš ono što bismo i očekivali od Nolanovog filma: izgleda uzbudljivo, ali osim akcije osjeća se i jaka emocija. Vjerojatno se zbog toga već priča da bi ovaj Batman čak mogao dobiti filmsku nagradu Oscar.

Iz novog videa saznajemo da je osam godina prošlo otkad je Batman nestao iz Gothama i grad nije u dobrom stanju bez njega. Očinska figura/batler Alfred (Michael Caine) još jednom ima ulogu moralnog Batmanovog kompasa, koji se hvata u koštac sa svojom boli.

Likovi su dobili svoju strukturu, čak i oni negativni. Bane (Tom Hardy) je potpuno realiziran i film objašnjava što ga vodi i što on želi. Pitanje je jedino hoće li Catwoman (Anne Hathaway) biti po volji fanovima.

Više je videa otkriveno sa scenom eksplozije stadiona koju smo mogli vidjeti i u trailerima, koja je bila jedna od najzahtjevnijih u filmu. Što se tiče scene na Wall Streetu, zaista su ga napunili sa 1000 ljudi jer je Nolan htio snimiti sve što je realnije moguće.

I na kraju, Batplane je nova Batmanova igračka koja vas sigurno neće razočarati, pogotovo ako ćete film gledati u IMAX kinu.

Novi Dark Knight Rises video

Share via
Copy link
Powered by Social Snap