Pretraga

Novi ludi trendovi ukrašavanja zuba

A- A+

Najnoviji trend u tetoviranju – umjetno oslikavanje zuba. Cirkoni i dijamanti su očito postali totalni out, a trend ukrašavanja zuba zavladao je Japanom. Sramežljivi ili nametljivi, ovi crteži ne mogu proći neopaženo.

healthmantra.com

Iscrtavanje ljudske kože različitim slikama svima nam je dobro poznato. Gležanj, rame ili trbuh samo su neki od omiljenih dijelova tijela na kojima možemo pronaći tetovaže. No, ako ste se zasitili ovog ustaljenog načina ukrašavanja, uvijek možete postati pobornici najnovijega trenda tetoviranja zubi. 

Izdvojeni članak

Žuti zubi i obračun s njima

Oslikava se krunica zuba

Iscrtati se može samo krunica zuba i to na način da se prvo iscrta izvan usta i potom stavi na ostatak zuba. Američki stomatolog Steven Howard ovakva ukrašavanja radi već više od trideset godina i do sada je napravio preko petsto tetovaža. Svaka slika se mora ručno ucrtati na krunice zuba, što od autora zahtijeva i veliku kreativnost. 

Cijene se kreću i do tisuću kuna

Cijene ovakvih umjetničkih ostvaraja kreću se između tristo i pedeset i tisuću kuna, a doslovno sve može poslužiti kao inspiracija za ukrašavanje. Štoviše, sada je moguće spojiti slike na noktima sa onim na zubima. Ako se, pak, odlučite za ovakav tip tetovaže, trebate znati da se one skidaju sa zuba bez trajnih oštećenja te same otpadaju nakon nekoliko dana.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap