Pretraga

Novi portal koji okuplja kulturna i društvena zbivanja u metropoli

A- A+

Posjetiteljima Zagreba odnedavno je na usluzi jedinstveni web portal koji donosi pregled kulturnih i glazbenih događanja, clubbinga, izložbi i kazališnih predstava. Divan.hr pregledan je i prilagođen pametnim telefonima pa se korisnici u svakom trenutku i na svakom mjestu mogu raspitati o trenutnim događanjima u gradu.

Divan.hr/Printscreen

Izdvojeni članak

[FOTO] Mladi dizajneri iz 8 zemalja predstavili svoje radove u napuštenoj bolnici u Zagrebu

Portal je jednostavan za uporabu, a prilagođen je i pametnim telefonima.  Sastoji se od dvije glavne rubrike; danas u kojoj korisnici mogu pronaći događanja koja se događaju toga dana te kalendar događanja koji se može pretraživati sukladno korisnikovim željama.

– Zagreb posljednjih godina proživljava pravu renesansu, događaji se redaju sa svih strana, ponuda je sve bogatija pa je i sve teže pratiti cijeli spektar novih i zanimljivih sadržaja. Upravo zbog toga odlučili smo pomoći našim građanima i brojnim turistima da u ovom obilju zbivanja pronađu upravo ono što ih zanima, kaže Maroje Sabljić, idejni pokretač i glavni urednik portala, te dodaje kako prezentirani sadržaj objedinjuje cijelu društvenu scenu pa se na stranicama mogu pronaći informacije i o manjim događanjima poput buvljaka i radionica.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap