Pretraga

Objavljen datum izlaska pete i posljednje sezone serije La Casa de Papel, izašao je i trailer

A- A+

Nova, peta sezona megapopularne serije La Casa de Papel (Money Heist), bit će ujedno i posljednja sezona te serije. Netflix je danas objavio datume emitiranja te sezone, puštat će se u dva dijela. Izašao je i kratki trailer.

Screenshot: YouTube; Netflix

Stiže novi nastavak megapopularne serije La Casa de Papel. Nova, peta sezona izaći će u dva djela, prvi dio na Netflixu će biti dostupan od 3. rujna, a drugi dio izaći će 3. prosinca ove godine. Osim objave datuma, izašao je i kratki trailer, ali on otkriva malo toga.

Podsjetimo, još je ranije najavljeno da će peta sezona biti i posljednja. Još je ranije najavljeno je da će se svi glumci koji su sudjelovali u dosadašnjim epizodama vratiti i za posljednju sezonu, a Alex Pina, osoba koja stoji iza cijele serije, tvrdi da nas čeka najbolja sezona do sad.

– Proveli smo skoro godinu dana razmišljajući o tome kako rastaviti ekipu. Kako staviti Profesora na tanki led, kako dospjeti do situacija koje su nepovratne za više likova. I rezultat je peti dio La Case de Papel. Rat doseže svoje najekstremnije i najbrutalnije razine, ali je isto tako epska i najuzbudljivija sezona, rekao je Pina ljetos, nakon početka snimanja nove sezone.

Inače, na Instagramu je prije nekoliko dana objavljena i fotografija sa snimanja posljednje sezone, a mnogi fanovi s oduševljenjem su primijetili kako se na njoj nalazi Berlin, koji je umro na samom kraju prve pljačke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Serija La Casa de Papel počela se prikazivati još 2017. godine, ali je u Hrvatskoj postala popularna tijekom 2019. godine. Prati pljačke španjolske nacionalne kovačnice novca i narodne banke u Španjolskoj, a izvodi ih skupina kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka Professor. Dok čekate nove epizode, u sustavu kvizovi.srednja.hr pokušajte riješiti kviz s pitanjima o radnji ove serije.

Objavljen datum izlaska pete i posljednje sezone serije La Casa de Papel, izašao je i trailer
Share via
Copy link
Powered by Social Snap