Pretraga

Očajni otac pronašao način kako uvjeriti kćer da se ne oblači droljasto

A- A+

Mnogi roditelji, pritom većinom očevi, nisu zadovoljni modnim izričajem svoje djece. Kratke suknje, vruće hlačice i slične krpice trn su u oku svakom ocu, stoga se trude kćeri upristojiti. Rijetko koja djevojka prihvati modni savjet od roditelja, baš kao što ni kćer Scotta Mackintosha nije reagirala na molbe da prestane oblačiti ultra kratko odrezane traperice. No, Scott je ipak pronašao lijek za tu boljku.

Jesu li vas roditelji ikada zamolili da se presvučete u nešto pristojnije jer vas takve iz kuće neće pustiti? Vjerojatno ste svi bar jednom primijetili da ocu ili majci ne sjeda odjevna kombinacija koju ste odabrali, a to se upravo dogodilo u i obitelji Mackintosh.

Izdvojeni članak

Nastavnik tjelesnog se 40 godina slikao u istoj odjeći za godišnjak

‘Najbolji tata na svijetu’

Scott Mackintosh spremao se na večeru sa sedmero djece i suprugom, kada je čuo kako ona moli kćer da obuče malo duže hlače. Budući da je tinejdžerica glatko odbila prijedlog, Scottu je pala na pamet bolja zamisao od one da joj zabrani izlazak.

Domišljati otac je uzeo škare, odrezao svoje traperice do stražnjih džepova te obukao majicu s natpisom ‘Najbolji tata na svijetu’. Tom gestom je pokušao dokazati svojoj kćeri kako njene ultra kratke hlače nisu toliko slatke kao što ona misli, piše Deseret News.

Izdvojeni članak

Šokantno: Kakav je život ljudi u Bangladešu koji izrađuju vašu odjeću

Više nikada nije obukla prekratke hlačice

Deveteročlana obitelj otišla je u restoran, a nakon večere su se uputili na teren za mini golf, gdje su ostali posjetitelji čudno gledli prema njima. Scott je bio razočaran jer je mislio da nije uspio poslati željenu poruku kćeri, no kad je obitelj odlučila na kraju večeri otići na milkshake, njoj je bilo neugodno pa je ostala sjediti u automobilu.

Iste večeri tinejdžerica je objavila fotografiju svog oca u kratkim hlačicama na svom profilu jedne društvenoj mreži uz opis: ‘Mama mi je rekla da presvučem svoje ‘droljaste’ hlače prije nego odemo na večeru. Ja sam to odbila. Pa je moj tata izrezao svoje hlače. Otišli smo tako na večeru i mini golf.’

Netko je isti post objavio na Redditu gdje je prikupio više od 135 000 pregleda.

– Učinio sam ovo nadajući se da će moja kćer shvatiti koliko je volim i koliko je vrijedna. Sada kada se vijest viralno proširila, nadam se da će sve mlade žene koje naiđu na nju shvatiti vlastitu vrijednost. Izgledati ću kao budala svaki dan kako bih to postigao, rekao je Scott za Deseret News istaknuvši kako otada nije vidio kćer u nepriklano kratkim hlačama.

Očajni otac pronašao način kako uvjeriti kćer da se ne oblači droljasto
Share via
Copy link
Powered by Social Snap