Pretraga

Od danas nas možete pratiti na Instagramu #srednjahr

A- A+

Potkraj prošle godine Facebook je uveo mogućnost uvida u demografske podatke korisnika Instragrama, ali i podatke o njihovim interesima, te ponašanju na ovoj mreži. Tako je dobiven podatak kako je u Hrvatskoj u listopadu 2015. ovu mrežu koristilo 190 tisuća stanovnika.

#srednja.hr

Potaknuti podatkom kako je najviše korisnika starosne dobi od 18-24 godine, u koju pripadaju i čitatelji našeg portala, odlučili smo kreirati svoj Instagram korsnički račun. Budući da se radi o vizualnom mediju više zabavnog nego informativnog karaktera, svojim posterima i kratkim video uradcima koji suosjećaju sa svim patnjama đačkog i studentskog života, nastojat ćemo razveseliti svoje pratitelje. Kako se ne bi radilo isključivo o zabavi, s vama ćemo u obliku Znaš li? Postera podijelliti i neke zanimljive, ali i poučne činjenice.

Nerijetko ćete naići i na fotografije iz naših članaka, na koje će vas odvesti link koji se nalazi u opisu profila (bio).

#znasli #srednjahr #poliglot

Fotografiju objavljuje Srednja.hr (@srednjahr) Vel 15, 2016 u 7:16 PST

Kako bi komunikacija sa našim pratiteljima i čitateljima bila što kvalitetnija i jednostavnija, predlažemo vam korištenje oznake, tzv. hashtaga, #srednjahr . Bilo bi nam izuzetno drago da nas pomoću ove oznake obavjestite o svojim kreativnim radovima, novostima iz učionice, te različitim školskim, ali i neškolskim kreativnim projektima.

Pratimo se!

#srednjahr

#ednevnik biseri. #srednjahr

Fotografiju objavljuje Srednja.hr (@srednjahr) Vel 15, 2016 u 7:25 PST

Od danas nas možete pratiti na Instagramu #srednjahr
Share via
Copy link
Powered by Social Snap