Pretraga

Uz Odmorka nema ljetne dosade: Provjerite gdje možete na besplatne sportske aktivnosti

I ovog ljeta, kao i prethodnih pedesetak, Školski sportski savez Grada Zagreba je učenicima osnovnih i srednjih škola omogućio niz besplatnih sportskih aktivnosti. Školarcima su one dostupne svakim radnim danom od 17. lipnja pa sve do 6. rujna na čak 29 zagrebačkih lokacija. Na svakoj je od njih osiguran stručan pedagoški nadzor.

Foto: Facebook/ Školski sportski savez Grada Zagreba

Za one koji nakon završetka nastave žele popuniti ljetne dane, i ove je godine u spas došao Odmorko ljeto 2019. – program besplatnih sportskih aktivnost za učenike.

U organizaciji Školskog sportskog saveza Grada Zagreba, učenici od 17. lipnja pa do 6. rujna mogu polaziti 19 aktivnosti na čak 29 lokacija u Zagrebu. Plivanje, odbojka na pijesku, hokej, streljaštvo ili tenis, samo su neke od njih.

Sve su aktivnosti u ponudi besplatne uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili Zahtjeva za izdavanje iskaznica. Upute za izradu iskaznica nalaze se ovdje.

Za informiranje o svim aktivnostima i njihovim lokacijama, ovdje pogledajte interaktivnu kartu, a tu je i plakat.

Odmorka pratite i na Facebook stranici Školskog sportskog saveza Grada Zagreba te u događaju Odmorko ljeto 2019., koji će svakog tjedna donositi svježe sadržaje.