Pretraga

Održan ždrijeb momčadskih sportova za sveučilišno prvenstvo u Zagrebu

A- A+

U petak je u dvorani Martinovka održan ždrijeb sveučilišnog prvenstva u Zagrebu za momčadske sportove. Princip natjecanja je ligaški, nakon kojeg se održavaju različiti oblici izlučnih utakmica. Ekipe su podijeljene u nekoliko skupina, ovisno o količini prijava za pojedini sport. Utakmice će suditi po jedan sudac u svim natjecanjima.

U dvorani Martinovka u petak je održan ždrijeb sveučilišnog prvenstva za momčadske sportove. Natjecanje se igra u ligaškom sistemu, nakon kojeg se odigravaju izlučne utakmice. Termini natjecanja nisu utvrđeni, zbog dugova prema sucima od prošle sezone.

Najbrojnije natjecanje mali nogomet za muškarce, neslužbeno doznajemo trebalo bi početi 12. siječnja naredne godine. Ekipe su podijeljene u četiri skupine po osam momčadi, gdje svi odigraju međusobne susrete. Nakon prvog dijela, formiraju se dvije skupine sastavljene od po dvije najbolje momčadi iz prvih skupina, a potom slijede polufinalna i finalna natjecanja.

Utakmice u svim natjecanjima ove godine sudit će po jedan sudac, što bi moglo utjecati na regularnost prvenstava. U malobrojnoj anketi na Facebook stranici sveučilišne nogometne lige, sudionici su se usprotivili takvom potezu, a organizatori odluku objašnjavaju smanjenjem proračuna za sveučilišna natjecanja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap