Pretraga

Organizatori FER-ove brucošijade otkrili sve glazbenike koji će zabavljati studente

A- A+

Nakon što su djelomično objavili tko će zabavljati studente i druge prisutne na FER-ovoj brucošijadi, organizatori su podijelili sa zainteresiranim studentima još neke pojedinosti. Uz TBF i sastav Debeli precjednik, goste će svojim nastupom rasplesati Krankšvester, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Fraktura mozga i Kiša metaka. Najičekivanija brucošijada održat će se 8. studentoga u prostorijama FER-a, promotivna cijena karata je 45 kuna, a iste su u prodaji sve do isteka zaliha ili do 21. listopada.

Organizatori najiščekivanije brucošijade nedavno su otkrili djelomičnu grupu glazbenika koji će 8. studenoga uzdrmati prostorije FER-a, no ostatak zabavljača nisu dugo držali u tajnosti. Uz najavljeni TBF i punk sastav Debeli precjednik, sve prisutne svojim nastupima zabavit će i Krankšvester, Kiša metaka, Fraktura mozga te Muscle Tribe of Danger and Excellence, piše muzika.hr.

Izdvojeni članak

VIDEO: najbolja brucošijada u gradu je FER-ova

Krankšvester čine Slavonci Sett i 3ki Stil koji su nedavno snimili i objavili svoj drugi album. Fraktura mozga je zagrebački punk rock sastav, a Muscle Tribe of Danger and Excellence je miks članova postojećih stoner, punk i hardcore bendova na domaćoj sceni.- Fenomen zvan Kiša metaka prvi puta će pasti na Zagreb baš u vrijeme Brucošijade. Oni ne izbacuju pjesme, oni izbacuju hitove, navedeno je u najavi za zadnji sastav.

Trenutno su u prodaji karte za FER-ovu brucošijadu po promotivnoj cijeni od 45 kuna, koje možete kupiti u KSET-u, Dirty Old Shopu ili glazbenoj knjižari Rockmark do 21. listopada ili do isteka zaliha.

Organizatori FER-ove brucošijade otkrili sve glazbenike koji će zabavljati studente
Share via
Copy link
Powered by Social Snap