Pretraga

Organizirate kućni party za Novu? Sastavili smo popis sa stvarima koje ne smijete zaboraviti

A- A+

Pokraj raznih opcija za doček nove godine, mnogi se odlučuju za kućno okupljanje. Ako ste odlučili najluđu noć u godini provesti u nečijem stanu pripremili smo popis osnovnih stvari bez kojih koje će vam pomoći da zabava bude još bolja.

pixabay.com

Neovisno o tome hoćete li ponoć dočekati s još dvoje, troje ili deset ljudi u nečijem stanu, ovo je popis s osnovnim stvarima na koje trebate misliti, a koji će vam pomoći u organizaciji tuluma. Prije svega, dogovorite se hoće li svatko od ekipe donijeti nešto ili ćete nakon što nabavite sve iz trgovina na kraju dijeliti novac.

1. Hrana

Kod mene je to pod broj 1, nekom bi možda bilo i zadnje na pameti, ali hrana je must. I ne samo zato da bi mogli “bolje popiti”. E sad, hoćete li se odlučiti samo na grickalice ili ćete se baciti na zajedničko pečenje kokoši (ako vas je manje) i pravljenje kolača, to je na vama.

Izdvojeni članak

Last minute ideje za doček Nove godine

2. Piće

Nekako sumnjamo da biste na to zaboravili, no dobro bi bilo unaprijed se s ekipom dogovoriti tko što pije i procijeniti što ćete točno uzeti. Ne zaboravite šampanjac koji ćete otvoriti točno u ponoć!

3. Društvene igre

Ne morate nositi igre sa sobom jer ih, hvala tehnologiji, možete lako skinuti i na svoj pametni telefon. Od Aliasa do Pictionaryja, društvene igre vašu će zabavu zasigurno začiniti smijehom.

4. Glazba

Ne zaboravite nekoga zadužiti da prije partyja sastavi listu pjesama po vašem guštu. Bilo bi dobro i da pripremite zvučnike.

5. Ukrasi

Ne morate pretjerivati. Ukrasite svoj stan ili prostoriju u kojoj ćete boraviti barem tek toliko da se osjeti da slavite Novu. Ako u ekipi imate nekog kreativca, on će sigurno sa zadovoljstvom nešto smisliti. Ako vam se ne da pretjerano time baviti, dovoljne su i lampice.

6. Plastični/papirnati pribor

Iskoristite plastični pribor dok još postoji u trgovinama. Naravno, ekološkije bi bilo da odlučite koristiti papirnati pribor. S duge strane, ako vas na zabavi neće biti puno, možete i bez ove točke.

 

Organizirate kućni party za Novu? Sastavili smo popis sa stvarima koje ne smijete zaboraviti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap