Pretraga

Osmislili aplikaciju Party2go za sve koji tragaju za zabavom u Hrvatskoj

A- A+

Sigurno ste se našli u situaciji da ste u super raspoloženom društvu koje bi u tom trenutku zajedno s vama u neki klub ili kafić, no ne znate što trenutno radi, kakav se program nudi tu večer, a nemate namjeru ići do tamo ako niste sigurni. Vođeni istim problemom Franjo Krešić i Robert Pušić osmislili su besplatnu aplikaciju Party2go pomoću koje u svakom trenutku u nekoliko hrvatskih gradova možete doznati radno vrijeme kafića, tko iste posjećuje, na kojim su lokacijama, brojeve taksija i ostale bitne informacije.

play.google.com

Franjo Krešić i Robert Pušić uvidjeli su kako je mladima koji su željni zabave često teško doći do informacija koje odgovaraju na pitanje ‘Kamo ćemo večeras?’ Stoga je ovaj dvojac uz pivo i neobavezan razgovor došao do ideje da pokrenu prijeko potrebnu aplikaciju pod nazivom Party2go, piše Večernji list.

Izdvojeni članak

Evo koja je ‘najskidanija’ mobilna aplikacija

Aplikacija za sve željne zabave

– Nakon duže diskusije i dosjetki tipa ‘Pa taj klub više ne radi’, ‘Sada tamo izlaze mlađi’, ‘Mislim da ti oni sada puštaju narodnjake…’ došli smo do zaključka da je na ovim prostorima definitivno potrebno nešto kao Party2go. Naše slutnje su se potvrdile kasnije te večeri nakon izlaska, kada smo bezuspješno tražili taksi i lutali gradom u potrazi za hranom, izjavio je za Večernjak Franjo Krešić koji je danas zajedno s Robertom Pušićem suvlasnik i idejni začetnik cijelog koncepta ove besplatne aplikacije.

Dečki su ipak bili svjesni kako ne mogu ovaj cilj ostvariti potpuno sami, pa su odlučili sastaviti tim koji sačinjava programere i dizajnere kojima se ideja zaista svidjela. Cijeli tim sastoji se od sedmero mladih ljudi koji završavaju ili su nedavno završili fakultet. Uz Franju i Roberta, tu su i dvoje dizajnera, Jelena Radmanović i Vlado Tkalec, programer za iOS platformu Igor Jerković, za Android platformu Luka Babić, dok je sistemski programer Jerko Jureta.

Izdvojeni članak

Aplikacija studenata s FOI-a odmah vam javlja kako ste prošli ispit

Korisnost Party2go je neupitna

U korisnost aplikacije ubrzo su se i sami uvjerili. Franjo tvrdi da od početka do sada nisu posumnjali u svoju ideju, najviše iz razloga što je aplikacija puno puta i njima samima pomogla. Party2go funkcionira na dvije platforme, iOS i Android, a nove informacije postavljaju se minimalno dva puta tjedno.

Podatke su u početku prikupljali sami, no sada je sve veći broj klubova, kafića i restorana koji ih nude samoinicijativno. Uvjereni su da će ovom aplikacijom utjecati i na kvalitetu noćnog života u Hrvatskoj te na taj način pružiti bolju uslugu korisnicima.

Što sve nudi besplatan aplikacija

Party2go sadrži šest kategorija za nekoliko hrvatskih gradova, a nudi informacije o najavljenim događajima i radnim vremenom restorana, klubova, ali i prodajnih mjesta te brojevima taksija.

Shop 0-24 – Ova kategorija pruža informacije za čak 40 gradova, poput naziva i adrese prodajnog mjesta, radno vrijeme te udaljenost.

Food – Informacije o mjestima na kojima se može kupiti hrana, bilo da ste raspoloženi za fast food ili za deliciju iz nekog restorana, možete pronaći za 13 gradova za sada. Naziv, adresa, radno vrijeme i udaljenost, kao i Google karta za lakše snalaženje, ali i ocjena drugih korisnika, što možete pronaći u svakoj kategoriji.

Izdvojeni članak

Aplikacijom pogledajte cijelu sezone serije u 20 minuta

Clubs – Popis mjesta za zabavu u 25 gradova. Aplikacija i u ovoj kategoriji nudi sve potrebne informacije, od adrese do radnog vremena. Za neka mjesta nude se informacije i o vrsti glazbe te akcijama koju u nekom klubu ili kafiću možete očekivati.

Warm up – Slično kao i za klubove, navode se mjesta gdje možete popiti piće i zagrijati se za izlazak. Informacije zasad dostupne za 11 gradova.

Events – Popis najavljenih događaja, tko, gdje i kada nastupa.

Taxi – popis taksi službi i brojevi telefona za 47 gradova.