Osnovnoškolski metalci potpisali ugovor od dva milijuna dolara

Malcolm, Alec i Jared još nisu završili ni osnovnu školu a već su potpisali dvomilijunski ugovor sa Sonyjem. Ovaj trojac iz Brooklyna čini metalski sastav Bend Unlocking Truth, a iza sebe već imaju zapažen nastup kao predgrupa Guns N’ Rosesima u Las Vegasu.

www.alt987fm.com

Unlocking the Truth je metal sastav kojeg čine gitarist Malcolm Brickhouse (13), basist Alec Atkins (13) i bubnjar Jared Dawkins (12), a nedavno su potpisali ugovor vrijedan 1,7 milijuna dolara, piše Spin.

Znanstveno dokazano zašto se žene pale na glazbenike

Ovaj trojac iz Brooklyna praznike će provest nešto drugačije od svojih vršnjaka, jer nisu završili ni osnovnu školu i već su se obvezali za Sony ostvarivši uspjeh koji ni mnoge njihove starije kolege ne postignu.

– Kad slušam tekstove metalaca, jednostavno me dirnu. Ne volim hip-hop jer reperi ne govore ništa važno, objasnio je gitarist Malcolm zašto se baš zaljubio u metal. Također je dodao kako je sklapanje ugovora zabavno i uzbudljivo.

Međutim, ovo nije prvi uspjeh mladim metalcima. Nedavno su nastupili kao predgrupa Guns N’ Rosesima na koncertu u Las Vegasu, a slavu su stekli pojavljivanjem u reklami za slušalice Beats by Dre.

Odgovori