Pretraga

Osvojite besplatne karte za brucošijadu FPZG-a u Tvornici kulture

A- A+

Klub studenata FPZG-a organizira prvu ‘pravu brucošijadu’ na kojoj će se ujedno proslaviti 51. rođendan Fakulteta kao i prvi rođendan Televizije Student. Brucošijada se održava u Tvornici kulture u petak 15. studenoga u 21 sat. Upad je 30 kuna, dok brucoši kartu plaćaju deset kuna manje. No, odgovorite li na nagradno pitanje, možete osvojiti dvije ulaznice besplatno.

Fakultet političkih znanosti u Zagrebu ove će godine imati, kako organizatori navode, prvu ‘pravu brucošijadu’ u Tvornici kulture u petak 15. studenoga. Klub studenata FPZG-a sprema tulum na kojem će se proslaviti 51. rođendan Fakulteta, ali i godina dana od pokretanja Televizije Student.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na FER-ovoj brucošijadi ‘ludovalo’ oko pet tisuća posjetitelja

Izvođači koji će zapaliti brucošijadu

Posjetitelje brucošijade FPZG-a rasplesat će osječki dance-rockeri Pullover i zagrebački pop-reggae-ska Spremište. Čiji dečko je gay otkrit će vam Lollobrigida, a kada će Kinezi natrag u Japan znaju beogradski satirični metal-punkeri Mortal Kombat! 

Nakon što spomenuti izvođači završe sa svojim nastupima, okupljene će uzdrmati DJ Hlad koji će se pobrinuti da doživite najjači after ikada.

Ulaz se otvara u 21 sat gdje ćete do 22:30, ili do isteka zaliha, dobiti rakiju kao piće dobrodošlice.

Karte se prodaju u KSFPZG-u, KSET-u i KSFF-u po cijeni od 30 kuna za sve zainteresirane, izuzev brucoša koji će kartu platiti 20 kuna.

Za dodatne informacije posjetite Facebook stranicu ili dođite u KSFPZG (Lepušićeva 6).

Odgovorite i osvojite ulaznice

Budete li dovoljno brzi i točno odgovorite na sljedeće pitanje, možete osvojiti dvije ulaznice potpuno besplatno. Sve što trebate napraviti jest biti prva osoba koja će poslati točan odgovor na pitanje:

Brucošijada FPZG-a održava se u:

a) Tvornici kulture

b) Močvari

c) Gjuri 2

Odgovore šaljite na: [email protected], a pobjednik će dobiti upute gdje i kada može podići svoje ulaznice.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap