Pretraga

Osvojite dvije ulaznice za subotnji koncert Kiše metaka u Tvornici

A- A+

Splitska Kiša metaka vraća se sa svojim hip-hopom u Tvornicu Kulture u subotu 25. travnja, kako bi promovirali aktualni album ‘Folder 2’. Prije godinu dana bend je svoj debut također predstavljao u Tvornici i koncert je tada zbog velikog interesa prebačen u Veliki pogon, a Kiša metaka je u kratkom periodu postala koncertna senzacija koja ima redovito rasprodane nastupe. Odgovorite na pitanje koje se nalazi na dnu te osvojite jednu ulaznicu za subotnji koncert.

Foto: Facebook

Njihovi tekstovi su puni kriminalnih i crnohumornih tema, a na svakom nastupu pokazuju da su kraljevi rima, teških beatova i gangsta rapa.

Kiša metaka je sastavljena od ekipe prijatelja koji čitavo desetljeće rade zajedno u raznim formacijama, a to su Papi Batina, Vojko Vrućina, Kid Rađa, Krešo Benghazi, Oreb i DJ Vrh, a ubrzo su izrasli u novi standard hip-hopa ovog područja.

Izdvojeni članak

Anti-intervju s predstavnicima ‘zloglasne’ grupe ‘Di su pare?’

Oni su inovatori zaslužni za stavljanje Hrvatske na kartu gangsta rapa s trakama poput “Još trčimo ulice” i “Umorim te u baloneru”, ili pak “Krek kuća” koja je na debi albumu Đječaka “Drama”, kao i “Cigan” koja se našla na albumu Dječaka “Istina” gdje se Kiša metaka prvi put spominje kao entitet.

U zadnjih godinu dana odradili su brojne festivale, brucošijade, koncerte, a zasigurno njihov najveći nastup je nedavno gostovanje na koncertu Brkova u Domu sportova. Upravo je singl s drugog albuma, “Miješano meso”, potvrda prijateljstva između Shamse iz Brkova i ovih Splićana. “Folder 2” je objavljen u prosincu 2014. i u nepuna 24 sata je skinut preko 3000 puta, što objašnjava da svi fanovi “Oće još”.

Osim Shamse 69 iz Brkova, na albumu gostuje i Prti Bee Gee, na njihovom hit singlu “Apartman”, a među uratcima su i “Jaketa”, “Crni fondovi” ili pak “Pljačkam turiste”.

Prvi album, naslovljen jednostavno ‘Kiša metaka’, objavljuju sami kao online izdanje u ožujku 2013., te on preko noći postaje kultni naslov sa stvarima poput “Konan” preko gastarbajterskih “Drei Millionen” te istinitih “Mejaša” i “Pazara”, a o popularnosti svjedoče njihovi dosadašnji nastupi po cijeloj zemlji koje nerijetko rasprodaju.

Tri MC-a i jedan DJ formula je za pravi hip hop nastup i kvalitetan koncert nakon koga publika traži bis i dobije ga.

Kao predizvođačica nastupit će mlada beogradska reperica Mimi Mercedez.

Nagradno pitanje:

Koji se trgovački lanac krije u istoimenoj pjesmi Kiše metaka?

Odgovor pošaljite na nagradna@srednja.hr. Dva najsretnija dobit će po jednu ulaznicu za koncert.

Ostali ulaznice mogu kupiti u pretprodaji za 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 55 kn. Ulaz na after party u Malom pogonu je 20kn.

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Aquarius CD shop, Varšavska 1

• Dirty Old Shop, Tratinska 18

• Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr

Osvojite dvije ulaznice za subotnji koncert Kiše metaka u Tvornici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap