Pretraga

Osvojite ulaznice za koncert Dječaka u Tvornici kulture

A- A+

Splitska hip hop grupa Dječaci u petak 6. prosinca zapaliti će Veliki pogon Tvornice kulture, a dostojna pratnja će im biti Kiša metaka. Cijena ulaznica je 45 kuna, na dan koncerta iznos 60 kuna, no odgovorite li na nagradno pitanje možete dobiti besplatnu kartu.

Foto: Screenshot YouTube

Popularni splitski hip hop sastav Dječaci zajedno uz underground atrakciju Kišu metaka nastupit će u petak 6. prosinca u Tvornici kulture.

Izdvojeni članak

Vraćam se u srednju: Dječaci

Povratak na mjesto zločina

Dječaci su rasprodali u svega dva dana prvu nakladu novog albuma ‘ISTINA’, iza sebe imaju nekoliko rasprodanih koncerata u Splitu, Zadru i Rijeci te čak tri rasprodana koncerta u Zagrebu. Zabavljali su publiku i na svim većim regionalnim festivalima poput Terranea, EXIT-a ili Regiusa, a sljedećeg petka splitski Dječaci se vraćaju nam mjesto zločina – u Veliki pogon Tvornice Kulture gdje su održali svoj prvi najveći samostalni koncert.


Grupa je osnovana 2005. godine, a njihov debitantski album ‘DRAMA’ osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine. Najpoznatiji hitovi svakako su im pjesme s drugog albuma ‘Dalmacija’ i ‘Lovrinac’, a nedavno su izbacili i novi singl ‘Zoni ti si lud’.

Izdvojeni članak

Video: Održao najhladniji koncert na svijetu

– Ja i Ivo smo ovu pjesmu posvetili Zoniju, našem prijatelju koji je pretjerao s glazbenom produkcijom i poludio. Već više od godinu dana producira album Kid Rađe (bivšeg člana benda) zbog kojeg je zapostavio skoro sve druge obaveze. Prije par tjedana posjetili smo ga u njegovom kućnom studiju gdje miksa i tek tad smo shvatili koliko je daleko zastranio, stoga smo složili ovu prijateljsku audio-intervenciju u nadi da nas shvati ozbiljno jer Dječaci nisu sposobni stvoriti treći album bez Zonija u najboljem mogućem psihološkom stanju, poručili su Dječaci.Nakon FER-ove brucošijade ponovno u Zagrebu

Uz spomenuti sastav, u petak će atmosferu zagrijati i splitska grupa Kiša metaka koja je svoj prvi zagrebački nastup odradila u studenom na FER-ovoj brucošijadi. Iako su mladi sastav, na svojoj turneji već su uspjeli rasprodati Rijeku i to čak dva mjeseca prije.

Izdvojeni članak

Pozitivan koncert u potpunosti opravdao epitet iz naziva

Prodajna mjesta i nagradno pitanje

Službena prodajna mjesta na kojima možete kupiti ulaznice po cijeni od 45 kuna, te od 60 kuna na dan koncerta su Tvornica kulture kao i sva prodajna mjesta Entria kao i na sljedećem linku.

No prva dva čitatelja koja pošalju točan odgovor na nagradno pitanje osvojit će besplatnu ulaznicu.

Nagradno pitanje glasi: Gdje je splitski sastav Kiša metaka prvi put održao nastup u Zagrebu?

a) na Pozitivnom koncertu u Domu sportova

b) na FER-ovoj brucošijadi

c) na brucošijadi FPZG-a u Tvornici kulture

Odgovore šaljite na [email protected], a sretni dobitnici se dobiti povratni mail s uputama za preuzimanje ulaznica.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap