Pretraga

Ova pjesma je tek šesti video koji je na YouTubeu pogledan preko milijardu puta

A- A+

Pjesma ‘Bailando’ španjolskog izvođača Enriquea Iglesiasa, tek je šesti video koji je pregledan preko milijardu puta na YouTubeu. Još uvijek je na čelu neprikosnovena ‘Gangnam Style’ glazbenika PSY-a iz Južne Koreje, koja jedina ima više od dvije milijarde pregleda.

Screenshot: YouTube

Do sada je pet, isključivo glazbenih videa imalo preko milijardu pregleda na YouTubeu, a sada im se priključila i pjesma ‘Bailando’ španjolskog muzičara Enriquea Iglesiasa.

Izdvojeni članak

Ovo je pet najgledanijih videa na YouTubeu

Za dolazak do ove impresivne brojke trebalo joj je malo više od godinu i četiri mjeseca. Osim ove najgledanije španjolske verzije, pjesma Bailando je snimljena i na engleskom te portugalskom jeziku. Obje inačice su također postale vrlo popularne.

Navedimo da su u ‘klubu milijarda + pogleda’ uz spomenute Gangnam Style te Bailando, još ‘Baby’ Justina Biebera i Ludacrisa, zatim ‘Blank Space’ Taylor Swift, ‘Dark Horse’ koju izvode Katy Perry i Juicy J i ‘Roar’ Katy Perry.

Dodajmo na kraju da bi uskoro brojku od milijardu mogla doseći Taylor Swift s još jednom pjesmom. Naime radi se o ‘Shake It Off’ koja je trenutno na preko 995 milijuna pogleda.

Ova pjesma je tek šesti video koji je na YouTubeu pogledan preko milijardu puta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap