Pretraga

Ova pjesma je tek šesti video koji je na YouTubeu pogledan preko milijardu puta

A- A+

Pjesma ‘Bailando’ španjolskog izvođača Enriquea Iglesiasa, tek je šesti video koji je pregledan preko milijardu puta na YouTubeu. Još uvijek je na čelu neprikosnovena ‘Gangnam Style’ glazbenika PSY-a iz Južne Koreje, koja jedina ima više od dvije milijarde pregleda.

Screenshot: YouTube

Do sada je pet, isključivo glazbenih videa imalo preko milijardu pregleda na YouTubeu, a sada im se priključila i pjesma ‘Bailando’ španjolskog muzičara Enriquea Iglesiasa.

Izdvojeni članak

Ovo je pet najgledanijih videa na YouTubeu

Za dolazak do ove impresivne brojke trebalo joj je malo više od godinu i četiri mjeseca. Osim ove najgledanije španjolske verzije, pjesma Bailando je snimljena i na engleskom te portugalskom jeziku. Obje inačice su također postale vrlo popularne.

Navedimo da su u ‘klubu milijarda + pogleda’ uz spomenute Gangnam Style te Bailando, još ‘Baby’ Justina Biebera i Ludacrisa, zatim ‘Blank Space’ Taylor Swift, ‘Dark Horse’ koju izvode Katy Perry i Juicy J i ‘Roar’ Katy Perry.

Dodajmo na kraju da bi uskoro brojku od milijardu mogla doseći Taylor Swift s još jednom pjesmom. Naime radi se o ‘Shake It Off’ koja je trenutno na preko 995 milijuna pogleda.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap