Pretraga

Ovaj dečko podijelio je fantastičnu priču u statusu i postao viralan: Netflix sad o tome snima film

A- A+

Prije šest godina Jamal je dobio čudnu poruku. Wanda, žena koju nije ni poznavao, pozvala ga je na večeru za Dan zahvalnosti, misleći da se radi o njenom unuku. Rekao joj je da je pogriješila broj, ali svejedno pitao može li doći – ona je potvrdila. Šest godina nakon Netflix će o njihovom prijateljstvu snimiti film.

Prije šest godina Jamal Hinton na svoj je mobitel dobio čudnu poruku.

– Večera za Dan zahvalnosti je kod mene, 24. studenog u 15 sati. Javi hoćeš li doći. Nadam se da ću vas sve vidjeli. Naravno, to uključuje i Amandu i Justina, stajalo je u poruci.

Nije imao pojma tko je

Nije imao pojma tko mu šalje poruku, a još manje tko su ljudi iza imena koja se spominju. Pitao je stoga osobu tko je, na što mu je s druge strane odgovoreno da je to – njegova baka.

– Baka? Možeš li mi poslati sliku, napisao je.

– Čiju, odgovorila mu je žena s druge strane.

– Tvoju lol, kazao joj je Jamal.

Na to je dobio fotografiju sredovječne žene, uz poruku da je na poslu. To, dobro ste pogodili, nije bila njegova baka. Netko je pogriješio broj.

‘To i rade bake’

Jamal je vratio svoju fotku i obavijesti ženu da nije njegova baka, ali i upitao može li se pridružiti ručku za Dan zahvalnosti.

– Naravno da možeš. To i rade bake, hrane svakoga, napisala je šaljivo.

Iz te je dosta smiješne situacije isplivalo prijateljstvo. Jamal je te godine Dan zahvalnosti podijelio s Wandom Dench, bakom koja je pogriješila broj telefona. I ne samo tu godinu, nego svaku nakon, sve do ove. Sve to upalo je u oko scenaristima iz Neftlixa.

‘The Thanksgiving Text’

‘The Thanksgiving Text’. Naslov je to filma koji će ovu toplu ljudsku priču uzeti za svoj lajtmotiv. Jamal i Wanda svoj će ritual za Dan zahvalnosti, koji ove godine bilježi svoju šestu godišnjicu, u nekome trenutku moći gledati i na filmu. Kako piše Variety, Abdul Williams, scenarist iza Salnt-N-Pepa i The Bobby Brown Story, pisat će scenarij. Netflix još uvijek nije odabrao redatelja kao ni glumačku postavu.

Producenti koji bi trebali raditi na ovome filmu uključuju Roberta Teitela i Georgea Tilmana mlađeg, ispred tvrde State Street Pictures. Dench i Hinton, koji su uslijed pogrešnog telefonskog broja postali dobri prijatelji, pozdravili su ideju o filmu.

– Uzbuđeni smo oko toga što ćemo podijeliti svoju priču sa svijetom. Nadamo se da će inspirirati ljude da se povežu na načine na koje se inače ne bi povezali. Blagoslovljeni smo ovim istinskim prijateljstvom. Spojio nas je Bog preko pogrešne poruke, kazali su u zajedničkoj izjavi.

Copy link
Powered by Social Snap