Pretraga

Ovako izgleda upristojena pjesma i spot hita ‘Blurred Lines’

A- A+

Jedan od najvećih ljetnih hitova ‘Blurred Lines’ od Robina Thickea zbog kontroveznog teksta te provokativnog spota koji obiluje golotinjim našao se na meti brojnih kritičara. Zbog stava da promovira nezdrav odnos prema seksu, studentski zbor Sveučilišta Ediburgh zabranio je prikazivanje istoga. Upravo takve reakcije na ultimativni hit inspirirale su domišljatog oca koji je odlučio napraviti parodiju na spomenutu pjesmu, no umjesto golih teta, u njegovu spotu našla se gomila beba.

Foto: Screenshot YouTube

Robin Thicke snimio je pjesmu ‘Blurred Lines‘ koja je dio svijeta oduševila, dok su se drugi pronašli uvrijeđeni zbog kontroverznog teksta i provokativnog spota koji ‘promiče nezdrave stavove prema seksu, te trivijalizira silovanje‘. Upravo zbog toga je studentski zbor Sveučilišta Ediburgh zabranio prikazivanje Thickeova hita.

Izdvojeni članak

Urnebesna parodija ‘Mamurluka’ sa superherojima u ulogama

S obzirom da su riječi kao i spot pjesme uzburkali javnost, jedan domišljati otac odlučio je upristojiti ‘Blurred Lines’ te snimiti svoju verziju nazvanu ‘Don’t Cry’. Umjesto polugolih djevojaka i teksta koji trivijalizira silovanje, spot parodije na spomenutu pjesmu je prepun razigranih beba.

Kako navodi Huffington Post, Nick Perko je na ideju došao zbog činjenice da je njegovo dijete prestalo plakati samo kada čuje ovaj kontrovertni hit. Napisao je sam tekst, a svirao je njegov prijatelj Jeremy Losue. Stoga pogledajte kako zvuči i izgleda slađa i pristojnija verzija.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap