Pretraga

Ovako je izgledalo Valenitnovo u menzi, studenti oduševljeni: ‘Ovo je nadišlo sva naša očekivanja’

A- A+

Večera za Valentinovo na Kampusu oduševila studente u Splitu, odnosno 50 studentskih parova. Osim glazbe, lampica i ugođaja, studenti su bili oduševljeni i hranom koju su imali u tri slijeda i to za samo 6,50 kuna po osobi.

Foto: SC Split

Valentinovo za studente organizirao je Studentski centar u Splitu koji im je organizirao večeru u Restoranu Kampus. Sretnih 50 parova biralo je između tri menija, mesnog, ribljeg i vegetarijanskog koji im je došao u tri slijeda i to za 6,50 kuna po osobi.

– Večeras nam se sve sviđa. Atmosfera i hrana su super, rekao je kratko Mateo Ćavar, student PMF-a u pratnji djevojke Elije Croner, studentice Medicinskog fakulteta u Splitu.

U restoranu zaljubljene studente dočekala je ugodna atmosfera, lampice i light show te baloni u obliku srca.

– Hrana je uistinu odlična. Fora je što je hrana u Splitu dobra svaki dan, ali ovo je uistinu nadišlo sva moja očekivanja, objasnio je Ivan Benutić, student Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu koji je bio u pratnji svoje djevojke Karle Bogoje, studentice Filozofskog fakulteta u Splitu.

Ponuda je bila šarolika, od paštete od tune, dalmatinske mesne plate i krem juhe od šampinjona pa do liganja sa zapečenim povrćem, punjenih junećih rolica sa zapečenom palentom i šarenih njoka u umaku od sira i šampinjona. Studente je dočekao i koktel dobrodošlice, a na kraju su dobili i desert.

– Velika je šteta što mi nemamo ovakvih događaja u Poljskoj. Zauvijek ću se sjećati ove večere. Za tjedan dana napuštamo Split i uistinu je lijepo biti večeras ovdje, poručila je Klaudia Krzeminska, studentica iz Poljske koja je na večeru došla s kolegom studentom koji je također iz Poljske, Szymonom Tymecki.

– Želim svima puno ljubavi u životu i da nam ovakvih večera bude što više – zaključio je Luka Šebljanić, student Pravnog fakulteta u Splitu koji je došao u pratnji djevojke Antonije Alić, studentice Medicinskog fakulteta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap