Pretraga

Ovakvu verziju popularnog hita ‘Happy’ još niste čuli

A- A+

Ono što je nekada bio ‘Gangnam style’ sada je pjesma Pharrella Williamsa ‘Happy’ koja je čak bila nominirana za Oscara. Milijune ljudi diljem svijeta zahvatio je virus zvan sreća bilo da se radi o djeci, mladima ili starima. Stoga je i otprije poznata grupa Pentatonix odlučila snimiti obradu navedene popularne pjesme. Poslušajte kako Pharrellov hit zvuči u obradi ove fantastične petorke.

Screenshot YouTube

Pharrell Williams originalni je izvođač planetarno popularnog hita ‘Happy‘ kojemu je za dlaku izmaknuo ovogodišnji Oscar za originalnu pjesmu, no ista je zabilježila milijune prerada i videa u kojima su objedinjeni djeca, mladi i stari diljem svijeta.

Ono što nekada bio ‘Gangnam style’ od PSY-ja, postala je glazbena tema animiranog filma ‘Despicable Me 2’. Uz mnogobrojne viralne hitove plesa na njene taktove po ulicama, školama, trgovima i slično, brojni glazbenici su se okušali u izvedbi ovog hita.

Među njima su i otprije poznat peteročlani sastva Pentatonix koji se potrudio obraditi ‘Happy’ na dosad nečuven i jedinstven način. Poslušajte u videu ispod kako zvuči njihova verzija.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap