Pretraga

Ove aplikacije za Android morate imati

A- A+

Pametni telefoni sami su po sebi odlični, a bez obzira koristite li ga za posao ili samo za zabavu, vjerujemo da ste ‘skinuli’ i poneke aplikacije za još naprednije korištenje telefona. Iako ponuđenih aplikacija ima mnoštvo, postoje neke koje jednostavno morate imati.

Iako se proizvođači pametnih telefona sve što je potrebno trude ugraditi u sam mobitel, nove aplikacije svakim se danom razvijaju. Google Play svakodnevno dodaje novi sadržaj koji možete skinuti na svoj smartphone, a od stotina tisuća aplikacija odabrano ih je deset koje se zaista isplati imati.

Any.DO

Ova je aplikacija besplatna, a omogućuje brzo i jednostavno stvaranje bilješki. Nebitno radite li podsjetnik ili popis za kupovinu, ova vam aplikacija nudi mogućnost stvaranja liste zadataka, a svoje bilješke možete spremati u različite mape i dijeliti s drugima.

Dolphin Browser

Radi se o besplatnom internetskom pregledniku, Iako mnogi za njega nisu još čuli, on vam nudi isto što i poznatiji Google Chrome ili Mozilla Firefox. Ima sve opcije koje su vam potrebne za surfanje internetom, uz mogućnost sinkronizacije zabilješki pomoću Google Bookmarksa, a podržava i cijeli niz plug-inova.

Pocket

Izdvojeni članak

Intervju: Aplikacija za traženje plaža najbolja srednjoškolska Ideja godine

Također besplatna aplikacija, koja omogućava stvaranje ultimativne i u potpunosti personalizirane liste za naknadno čitanje različitih članaka s interneta. Pocket omogućava sinkroniziranje arhiviranih članaka s drugim uređajima, tako da ono što pronađete na mobitelu možete čitati na svom tabletu.

SnapPea

Besplatna aplikacija koja, poput iTunes-a, omogućava jednostavnije i organiziranije upravljanje glazbom, fotografijama, videom, ali i kontaktima.

Tuneln

Ovo je aplikacija koja vam omogućava slušanje različitih radiopostaja iz cijelog svijeta. Tuneln nudi više od sedamdeset tisuća radiopostaja i više od dva milijuna podcasta, a postoji i mogućnost sinkronizacije s s tunein.com, web stranicom koja omogućava isto na osobnom računalu.

Viber

Za ovu je aplikaciju vjerojatno većina čula, a radi se o mogućnosti besplatnog slanja poruka i fotografija, pa i poziva. Vrlo je jednostavna za korištenje, a što je najbolje, besplatna je i nema oglasa.

SnapSeed

Besplatna aplikacija za obradu fotografija na mobitelu, a osim što nudi mnoštvo filtara kojima možete urediti fotografiju, možete popraviti greške ili raditi samo na jednom izdvojenom dijelu slike.

NewsRob

Odličan izbor za ovisnike o vijestima, jer se radi o vrlo dobro čitašu RSS-a koji omogućuje pregled novih vijesti, koje se mogu slati e-mailom, ali i objaviti na Twitteru.

Avast! Free Mobile Security

Besplatni anitivirusni program koji nudi zaštitu od virusa i malwarea, ali i mogućnost pronalaska i brisanje podataka s vašeg računala na daljinu.

Evernote

Za one koji vole biti savršeno organizirani, ova aplikacija nudi stvaranje bilješki i popisa zadataka. Uz to, možete iščitavati tekst na fotografijama, sinkronizirati se s drugim uređajima i upravljati dokumentima na mobitelu i s računala.

Ove aplikacije za Android morate imati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap