Ove stvari nikada neće izaći iz mode

Modni trendovi se konstantno vrte u krug, stoga se mnoge djevojke danas oblače u odjeću kojom su se prije 40 ili 50 godina modirale njihove majke. Hlače na trapez već neko vrijeme nalaze se u samo u ormarima hipika, a nekad popularne špic cipele evo ponovno nam ulaze na velika vrata u živote. U toj rotaciji i izmjenama trendova postoji njih nekoliko koji nikada neće izaći iz mode. Provjerite koji odjevni predmeti nikada neće postati out.

Ako razbijate glavu o tome jesu li vaše krpice kojima pretrpavate ormare u modi ili ih je vrijeme pregazilo, onda će vam sljedeće stvari itekako pomoći. Naime, radi se o nekoliko stilova, modnih dodataka ili odjevnih predmeta koji su besmrtni, to jest nikada neće izaći iz mode.

Evo zašto su najprivlačniji muškarci u bijelim majicama

Mala crna haljina

Svaka djevojka, žena ili gospođa u poodmaklim godinama među svojim odjevnim predmetima ima jednu malu crnu haljinu. Nakon što su je Coco Chanel i Audrey Hepburn proslavile, uvukla se u ormar svih pripadnica ženskog spola. Stoga zapamtite – s malom crnom haljinom nikada nećete pogriješiti jer ista nikada neće izaći iz mode.

Traperice i bijela majica

Kojoj god dobnoj skupini da pripadate, traperice nikada neće napustiti vaš život. Mršavi, puniji, stariji il mlađi – nebitno je jer svi obožavaju traperice. No kombinacija koja je također vječno moderna su plave ili crne traperice s običnom bijelom košuljom ili majicom. Ta opravica pogodna je za svaki dan, ali i za večernji izlazak.

Teorija o sunčanim naočalama

Bajkeri ili hipici

Crno je nepogrešivo, no isto tako može postati u jednom trenutku dosadno. Stoga bajkerski stil nije za svakoga. Kožne hlače, jakne, grublja obuća i za djevojke crveni ruž također spadaju među besmrtan modni trend.

Uz bajkere, status vječnog trenda stekao je i hipi-izgled. Što opuštenije, šarenje i po mogućnosti da izgledate kao da ste tek ustali iz kreveta i pogodili ste srž onoga što su u svijetu popularizirale Cher i Yoko Ono.

Ray-ban naočale

Ray-ban naočale su modni dodatak koji je oduvijek u modi, a sve su prilike da će ostati zauvijek. Radi se o naočalama koje obožavaju milijuni diljem svijeta u bilo kojoj nijansi, a budući da su uniseks, kupuju ih godinama i muškarci i žene.

Odgovori