Pretraga

Ove tri stvari nikada nemojte nositi u torbici

A- A+

Bez obzira radi li se o minijaturnim torbicama ili onim predimenzioniranim, dečki često u čudu promatraju sve te stvari koje djevojke izvlače iz njih pitajući se ‘a gdje sve to stane?’. No među brojnim stvarima koje nosite u svojim ‘spremnicima hipnotizirajućeg kapaciteta’, u tekstu donosimo tri stvari koje biste ne biste smjele.

Većina pripadnica nježnijeg spola voli nositi milijun stvari u svojoj torbici, bez obzira na potrebe u određenoj situaciji i dimenzije. Međutim unutar tog bućkuriša predmeta različitih vrsta, ne bi se trebali naći određeni predmeti. Portal realsimple.com donosi tri stvari koje ne biste smjele nositi u svojim torbicama.

Izdvojeni članak

Stvari koje svaka žena treba imati u torbici

Računi

Gotovo svakodnevno obavljamo pa barem kupnju osnovnih namirnica, tako da ako čuvate račune, brzo ih se može nakupiti hrpa. No, ako ih želite čuvati, što nije loša odluka, potrudite se da ih ne nosite u torbici.

Na računima i izvadcima se mogu nalaziti podaci o vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici, ali i vaš potpis, koji ostavlja mogućnost da postanete žrtva prevare.

Ako vas to i ne brine, pokušajte ipak uredno držati račune, jer može doći do velikih problema poželite li nešto vratiti, zamijeniti ili ako je određeni predmet pod nepotvrđenom garancijom.

Izdvojeni članak

Učenica snimila nastavnicu kako krade iz školskih torbi

Putovnica

Nemojte nositi sa sobom putovnicu kao identifikacijski dokument, jer ako ju izgubite, može vam se dogoditi krađa identiteta. Osobito u stranoj zemlji, kada morate imati putovnicu radi prelaska granice. Ostavite ju u hotelskom sefu, a uz sebe nosite kopiju i/ili osobnu iskaznicu.

Gubitak putovnice u inozemstvu donijet će vam nebrojene komplikacije, posjetu ambasadi, birokraciju i slične stresne situacije.

Čekovi

Ponovno jedna stvar, koja bi u slučaju gubitka mogla koristiti prevarantima. Čekovi sadrže vaše bankovne podatke, adresu, a vjerojatno i ostatke potpisa. Čak i prazne čekove lopovi mogu unovčiti bez puno truda.

Tako da kada unaprijed znate da ćete nešto platiti čekom, izvadite jedan iz knjižice i samo njega ponesete sa sobom.

Ove tri stvari nikada nemojte nositi u torbici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap