Pretraga

Ovo je idealan dekolte za vaš obliku grudi

A- A+

Grudi su mnogim muškarcima najomiljeniji dio ženskog tijela, a kad djevojka ili žena obuče veći dekolte, upravo na isti lete radoznale oči. Međutim, ne stoji svima jednako dobro određeni kroj dekoltea. Provjerite što vam najbolje pristaje s obzirom na oblik i veličinu grudi.

Mnoge žene ističu svoje grudi jer su svjesne da se radio o njihovu najpoželjnijem i najženstvenijem dijelu tijela. Podvrgavanje plastičnim operacijama postalo je posve uobičajen postupak jer neke djevojke bez imalo straha odlaze pod nož da bi dobile bujnije poprsje. Svjesne činjenice da na taj način mame muške poglede, često nose odjeću s velikim dekolteima, no ne stoji svaki kroj jednako dobro svim djevojkama i ženama. Sve ovisi o tome kakav oblik i veličinu grudi imate. Stoga provjerite koji bi vama kroj dekoltea najbolje pristajao.

Izdvojeni članak

Ovako ćete vizualno povećati grudi, bez plastičnih operacija

Srednje veličine i podignute

Ovaj oblik grudi se smatra gotovo savršenim jer im pristaje skoro svaki oblik i kroj dekoltea. Ako obučete duboki V izrez, naglasit ćete njihovu punoću, no nećete prijeći granicu neukusnosti. Ravni dekoltei kao što su na korzetima i bez naramenica također će vam odlično stajati. Međutim, ono što će ‘pokvariti’ dojam je izrez na leđima.

Male i čvrste

Iako djevojke koje imaju male grudi zapravo izbjegavaju odjeću s dekolteom, čine veliku grešku. Naime, male i čvrste grudi odlično izgledaju u velikim V izrezima pa čak i onima koji sežu do pupka. Ako želite vizualno povećati svoje grudi, onda birajte srcolike ili izreze na leđima. Od pomoći će vam biti i nabori, volani te ukrasi koji će vizualno popuniti vaše poprsje.

Izdvojeni članak

Mama tjera da napravim umjetne grudi

Velike i okrugle

Djevojke i žene s osebujnim grudima imaju najviše problema pri izboru izreza. Naime, trebaju paziti na to da ih podignu, ali i kontroliraju. Najbolji izbor u ovom slučaju je dekolte blagog V izreza, kockasti i okrugli izrez koji će vizualno smanjiti poprsje. Ono što djevojke s raskošnim grudima trebaju izbjegavati svakako su ravni rezovi kao i sve krojeve bez naramenica.

Kruškolike velike grudi

Velike grudi nepravilnog oblika najbolje izgledaju u krojevima poput korzeta ili ovalnim i kockastim izrezima. Također biste uvijek trebali birati odjeću s naramenicama.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap