Pretraga

Ovo je žena s najvećom afro frizurom

A- A+

Aevin Dugas Amerikanka je koja drži Guinnessov rekord, kao posjednica najveće afro frizure. Naime ovo ‘veliko gnijezdo’ na glavi 37-godišnjakinje promjera je 1,32 metra, a kada ju izravna dolazi skroz do trtice. Aevin bujnu frizuru, ‘uzgaja’ već 14 godina.

Screenshot: You Tube

Aevin Dugas vlasnica je neobičnog Guinnessovog rekorda. Naime ova 37-godišnja Amerikanka ima najveću afro frizuru, čiji je promjer 1,32 metra. Kada ju izravna, što je itekako težak zadatak, kosa seže do trtice. Aevin svoju bujnu frizuru ‘uzgaja’ već 14 godina.

Izdvojeni članak

Frizure vezane za glazbene pravce

Kako to često biva, kada je riječ o frizuri, oni koji imaju ravnu kosu žude za kovrčavom, a ‘ricavci’ bi radije imali ravne vlasi. Tako je Aevin, doduše davno, jako žudjela za ravnom kosom, no sada je ponosna na svoj afro i ne bi ga za ništa mijenjala.

Jedini problem koji joj kosa predstavlja je smanjeni vidokrug, pa joj to zna biti otežavajuća okolnost, kada vozi automobil.

Aevin Dugas napominje i da zna dobivati prigovore u klubovima, jer dlake s ovolikog busena opadaju posvuda, pa ponekad završe u pićima drugih gostiju.

Ovo je žena s najvećom afro frizurom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap