Pretraga

Ovo su TikTok kreatori s najviše pratitelja u prosincu 2021.: Znate li ih sve?

A- A+

Charli D’Amelio, Khaby Lame, Bella Poarch i Addison Rae, samo su neka od popularnih TikTok imena za koje ste sigurno čuli. Kako biste ostali u toku s trendovima i zapratili sve najpopularnije kreatore, pripremite svoje pametne telefone, jer donosimo popis 20 najpraćenijih ‘tiktokera’ u prosincu 2021. godine.

Popularnost kineske društvene mreže ne jenjava, što među ostalom dokazuje i činjenica da je TikTok srušio Google s trona te je, prema podacima Cloudflarea, postao najposjećenija internetska stranica u 2021. godini. Riječ je, naime, o tituli koje se nitko ne bi posramio, pa smo zato odlučili napraviti pregled najpopularnijih ‘tiktokera’ u prosincu ove godine.

Donosimo listu 20 TikTok kreatora s najviše pratitelja, od kojih ćemo posebno istaknuti prvih pet.

Zach King – 66,6 milijuna pratitelja

Na petom mjestu nalazi se YouTube i TikTok zvijezda, Zach King, koji srca obožavatelja osvaja sa svojim ‘magičnim’ videozapisima još od razdoblja kada je Vine ‘žario i palio’ po internetu. Na TikToku trenutno broji preko 66 milijuna pratitelja, iako ne objavljuje sadržaj toliko često kao ostali kreatori na ovoj listi, piše Dexerto.

@zachking

Proof #aliens do exist?

♬ original sound – Zach King

Addison Rae – 86 milijuna pratitelja

Svaki je korisnik TikToka barem jednom naišao na videozapis plesne koreografije Addison Rae, pa je ona upravo zato i zauzela četvrto mjesto na ovoj listi s vrtoglavih 86 milijuna pratitelja. Zahvaljujući svojem TikTok računu, Rae je izgradila i vrlo zavidan YouTube kanal, pojavila se u epizodi popularnog showa ‘Keeping Up With The Kardashians’, lansirala je vlastitu liniju parfema te je potpisala i ugovor s Netflixom.

@addisonre

♬ ur hot if u use this – lyla

Bella Poarch – 86,8 milijuna pratitelja

Filipinsko-američka TikTok zvijezda, Bella Poarch, svojih je 86,8 milijuna pratitelja dosegla vrlo brzo, stoga se može pohvaliti trećim mjestom na ovoj listi. Na platformi je poznata po svojem specifičnom humoru, no neki smatraju da je za njenu slavu zaslužan popularni ‘M to the B’ videozapis kojeg je objavila još prošlog ljeta. Svakako valja istaknuti da je prije bila dio Ratne mornarice SAD-a te da je objavila dvije pjesme – INFERNO i Build a B*tch.

@bellapoarch

Have u tried korean bbq?✨

♬ SUKI! CHOver. KOUSHIKIBAISOKU – Chou Tokimekisendenbu

Khaby Lame – 124,4 milijuna pratitelja

Reakcije na tuđe videozapise koje su brzinom svjetlosti osvojile svijet, napravio je talijanski ‘tiktoker’ Khaby Lame, koji je zahvaljujući svojem poznatom licu i humoru, prikupio 124,4 milijuna pratitelja te je zauzeo drugo mjesto na ovoj listi. Iako brojni popularni kreatori na platformi nakon nekog vremena prestanu privlačiti toliki broj ljudi, kod Lamea to nije slučaj, pa se pretpostavlja da će uskoro preuzeti krunu i postati najpopularniji na TikToku.

@khaby.lame

#duetto con @bovann Duet with me 😉#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok

♬ Tanz wie Khaby Lame – Bovann Musik

Charli D’Amelio – 132,3 milijuna pratitelja

Prva osoba koja je na TikToku dosegla 10 milijardi lajkova, može se pohvaliti i činjenicom da ima i najviše pratitelja na platformi. Riječ je o 17-godišnjoj Charli D’Amelio, koja je, baš kao i Rae, svoju slavu ponajviše stekla plesnim koreografijama, koje su je na kraju krajeva doveli i do pojavljivanja u Supwe Bowl reklami. Osim toga, D’Amelio ima i ‘skriveni’ TikTok račun kojeg nigdje ne reklamira, a koji bez obzira na to broji preko 11 milijuna pratitelja.

@charlidamelio

dc @𝐇 𝐈 𝐌

♬ seeing triple edit – kendall <3

Top 20 TikTok kreatora s najviše pratitelja

 

 

 

 

tiktok
Share via
Copy link
Powered by Social Snap