Pretraga

Par trikova za hvatanje rijetkih pokemona na Pokemon Go

A- A+

Pokemon groznica malo se smirila, ali daleko od toga da jenjava. Gradovi su i dalje prepuni ljudi koji lutaju ulicama tražeći pokemone. Ako vam je dosta običnih Rattata i Zubata, poslužite se ovim trikovima kako bi uhvatili malo rjeđe pokemone!

foto: Youtube/screenshot

Izdvojeni članak

Trikovi koje sam skužio igrajući Pokemon Go u Zagrebu

Ako vam je Pokemon Go već pomalo dosadio jer vam se ne da ponovno uloviti dosadnog Rattatu, korištenjem ova dva trika možete otkriti gdje se točno nalaze rijetki i moćni pokemoni.

Ingress

Ingress je prva Nianticova lokacijska igra te je dobar dio PokeStopova, Gymova, i Pokemon spawn pointova u Pokemon Go baziran na podacima koje su u zadnje četiri godine prikupili igrači Ingressa, piše IGN Adria. Kod Ingressa i Pokemon Go postoji dobra razina preklapanja. Na lokacijama na kojima je u Ingressu velika koncenracija exotic mattera postoji, često su i mjesta gdje se nalaze pokemoni u Pokemon Go.

Skinite Ingress i pokrenite ga kada vam Pokemon Go sugerira da je rijedak pokemon u blizini. Izvjesno je da će se pokemon nalaziti na mjestu gdje u Ingressu ima puno XM-a (točke svjetlosti na karti). 

Navodno je pomoću ove metode jedan igrač u SAD-u uhvatio sve pokemone dostupne u igrici.

foto: YouTube/ screenshot

Izdvojeni članak

Urnebesan oglas za posao: Tim Raketa zapošljava Pokemon GO trenera!

Pokevision

Pokevision je stranica koja koristi Pokemon Go API kako bi skenirala vašu okolinu te vam izlistala obližnje Pokemone. Nakon što skenira vašu okolinu, na mapi vam pokaže pokemone koji se nalaze u blizini, ali i vrijeme koje označava koliko će dugo pokemon biti na toj lokaciji.

Okolinu možete skenirati svakih trideset sekundi, a iako nije baš 100% pouzdan alat, Pokevision je itekako koristan, s obzirom na to da vam neće pojesti bateriju poput Ingressa. 

foto: YouTube/screenshot

Share via
Copy link
Powered by Social Snap