Pretraga

Pet stvari koje možeš raditi na Interliberu

A- A+

Bliži se to doba godine – Interliber. Zagrebački Velesajam na nekoliko dana postaje centar događanja, a busevi učenika, studenata i ostalih zainteresiranih dolaze iz svih dijelova Hrvatske. Svi oni dolaze u Zagreb kako bi ulovili dobar popust na knjige, provjerili što je popularno u svijetu knjiga ili čuli dobro predavanje. Ovogodišnji Interliber odvija se od 12. do 17. studenog, a mi smo nabrojali pet stvari koje možeš raditi na najvećem sajmu knjiga u Hrvatskoj!

Sajam svjetskog obrazovanja na Interliberu 15. i 16. studenog

Interliber, međunarodni sajam knjiga ove godine održava se od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu. U pet dana posjetitelji će imati priliku vidjeti više od 350 izlagača, čuti brojne predavanja i predstavljanja knjiga.

Nabrojali smo pet stvari koje još možeš raditi na Interliberu ove godine:

1. Pronaći veliki broj stripova po niskim cijenama

Ljubitelji devete umjetnosti svake godine na Interliberu dolaze na svoje. Velik broj izlagača u svojoj ponudi imati će stripove različitih tematika, a sve to s posebnim popustima!

2. Pojesti prve fritule ove sezone

Ispred ulaska u paviljone u kojima se odvija Interliber svake godine se prodaju fritule pa će tako i ove. Nakon višesatnog hodanja i upijanja novih informacija, tople fritule s čokoladom i šećerom sve su što ti treba!

3. Pronaći pripreme za maturu

Svi oni koji još uvijek tragaju za pravim mjestom gdje bi se pripremali za maturu trebaju doći na Interliber. Naime, tamo će bi predstavljeno nekoliko programa priprema za maturu, ali i za prijemne ispite na fakultete.

4. Upoznati mogućnosti obrazovanja u inozemstvu (u sklopu Interlibera, Kongresni centar)

Robotika ili psihologija u Nizozemskoj ti zvuči baš super? A produkcija filma, trenerska akademija ili biomedicina u UK? Dođi na World Education Fair Zagreb da čuješ sve o tome! Saznaj i sve o Work & Travel USA programu te upoznaj predstavnike vrhunskih stranih obrazovnih institucija iz velikog broja zemalja. Ovo ti je odlična prilika za upoznati svoje mogućnosti za obrazovanje u inozemstvu na jednom mjestu. Budući da se očekuje velika posjećenost, prijavi se ovdje kako bi si osigurao mjesto!

5. Nauči kako dobro napisati motivacijsko pismo i životopis

U sklopu World Education Faira (WEF), simpatični obrazovni savjetnici iz IntegralEdu naučit će te kako sastaviti brutalno motivacijsko pismo i životopis kakvi se najviše traže prilikom prijave na obrazovne institucije u inozemstvu. Sudjelovanje na WEF-u, kao i svi savjeti i informacije, su besplatni! Što čekaš? Mi idemo, vidimo se tamo!

Sajam svjetskog obrazovanja održat će se 15. i 16. studenog u kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu. Više informacija o samom sajmu možeš saznati ovdje.

Pet stvari koje možeš raditi na Interliberu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap