Pretraga

Pickbox časti za svoj peti rođendan: Uz nove serije poklanjaju i poklon bonove za DM ili Konzum

A- A+

Domaći streaming servis Pickbox NOW za peti rođendan svima poklanja poklon  – popust na Obiteljski paket i 100 kn poklon bon za DM ili Konzum klik – svima!

Uz Obiteljski paket po sniženoj cijeni – 399 kn umjesto 468 kn – imate priliku gledati sve serije, filmove i crtiće na Pickboxu godinu dana. To znači da se za samo 33 kn mjesečno mogu gledati tisuće sati serija i filmova holivudske i europske produkcije, bez reklama i doslovno kad god. Ova akcija traje do 3. lipnja, tako da svakako požuri i nemoj propustiti priliku!

Uz Obiteljski paket dobije se 5 pristupa – dakle 5 prijatelja može podijeliti taj trošak od 399 kn i gledaju punih godinu dana. Ili pak jedna obitelj dobije 5 pristupa, što znači da nema više svađa tko gleda TV.

5 NOVIH PREMIJERA SERIJA ZA ROĐENDAN

Pickbox NOW svaki mjesec ima nove serije u  ponudi, i to sve sezone tako da se serije mogu bingeati. U 5. mjesecu i za 5. rođendan, 5 je novih premijera izvrsnih serija.

Tu je opojni triler Riviera s Juliom Stiles u glavnoj ulozi. Prva sezona cijela je dostupna na Pickboxu, a druga sezona premijerno dolazi 24. svibnja – i to sve epizode odjednom. Radnja je smještena u sunčanoj južnoj Francuskoj – na Azurnoj obali, a ideja za seriju potekla je od bivšeg menadžera benda U2 Paula McGuinnessa.

Premijerno dolazi i treća sezona kanadske serije Mary ubija ljude (Mary Kills People), o doktorici Mary koja smrtno bolesnim pacijentima pomaže počiniti samoubojstvo. Prve dvije sezone mogu se odmah binegati, a treća, koja je ujedno i posljednja, dolazi jednom tjedno, ponedjeljkom.

Treća premijera je britanska krimi serija Spasi me (Save Me), koja je dobila izvrsne kritike publike i struke. Tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac ove moćne i napete šestodijelne serije je popularni glumac Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead). Save me je serija nabijena misterijem, konfliktima, humorom, boli i nasiljem.

Četvrta premijera je dramska krimi serija Dijamanti (Ice) koja vrti se oko obitelji iz Los Angelesa s dugom tradicijom obiteljskog posla – bave se trgovinom dijamanata. U glavnim ulogama su Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi),  Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.)

Peta premijera je nordijska krimi-komedija Crne udovice (Black Widows) Mračna i crno-humorna krimi serija prati živote tri prijateljice koje nisu sretne u braku, a taj problem odluče riješiti tako da se dogovore ubiti svoje muževe. No stvari ne pođu onako kako su one zamislile… Obje sezone Crnih udovica mogu se gledati odmah!

Sve serije i filmove u Pickboxovoj ponudi možete vidjeti kad se registrirate na www.pickbox.tv (potrebno je samo unijeti e-mail adresu).

Klikni ovdje i ostvari popust na godišnju pretplatu za Pickbox NOW i poklon od 100 kn za DM ili Konzum klik!

Pickbox časti za svoj peti rođendan: Uz nove serije poklanjaju i poklon bonove za DM ili Konzum
Share via
Copy link
Powered by Social Snap