Pretraga

Pijani mogu odahnuti: WhatsApp uvodi nešto kao stvoreno za njih

A- A+

Rijetki su oni koji u alkoholiziranom stanju nisu mahnito u kontaktima mobitela tražili broj svoje bivše, sadašnje ili pak željene ljubavi i slali joj neželjene poruke. Još je manje onih koji jutro nakon nisu zažalili zbog istih. Na sreću, jedna od poznatijih komunikacijskih platfomi WhatsApp uskoro bi mogla doskočiti takvim situacijama i omogućiti korisnicima opoziv takvih poruka. 

Foto: screenshot, arhiva srednja.hr

Izdvojeni članak

Europa planira nova pravila za Whatsapp i Viber kako bi zaštitila telekome

Nakon brojnih opcija koje je WhatsApp u posljednje vrijeme uveo počevši od mogućnosti da u grupnom razgovoru označite osobe kojima se obraćate, do toga da korisnici IOS-a mogu poruku staviti na čekanje dok su offline pa do ukidanja aplikacije na nekim mobilnim uređajima, korisnici bi sada uskoro mogli obrisati poruku za koju su se predomislili da bi ju mogli poslati.

Kako poruka ne bi došla do osobe kojoj je namijenjena, jedini će biti uvjet da osobi ranije neželjena poruka već nije sjela u inbox, a to se vrlo lako može provjeriti plavim kvačicama koje se pojave uz poruku kada je ona pročitana od strane primatelja. Ako u desnom uglu ne stoji kvačica takve boje, bit ćete u mogućnosti je brže bolje obrisati i time se spasiti od neželjenih komplikacija. 

Također, po uzoru na Facebook, WhatsApp bi s vremenom mogao uvesti i mogućnost provjere lokacije pa bi time u svakom trenutku mogli znati gdje se nalazi vaš sugovornik. Sve opcije trenutno su na razmatranju, ako prođu, uskoro biste to mogli primjetiti na vašim mobilnim uređajima. 

Pijani mogu odahnuti: WhatsApp uvodi nešto kao stvoreno za njih
Share via
Copy link
Powered by Social Snap