Pretraga

Pikachu se vraća: Strani mediji pišu da je Netflix započeo produkciju nove Pokemon serije

A- A+

Pikachu se vraća. Strani mediji pišu da je Netflix započeo produkciju nove Pokemon serije. Detalji o radnji još uvijek nisu poznati, no prema dostupnim informacijama, izvršni producent na novom bi projektu mogao biti poznato lice iza serije Lucifer.

pikachu pokemon

Pikachu u animiranoj seriji Pokemon
Foto: Youtube screenshot; The Official Pokemon Youtube Channel

Kako od svojih izvora ekskluzivno doznaje Variety, Netflix je trenutno u produkciji nove Pokemon serije. Kako je projekt još uvijek u povojima, detalji oko radnje nove serije su nepoznati. Izvori za Variety kažu da je Joe Henderson, poznat po seriji Lucifer, biti scenarist i izvršni direktor na novom projektu.

Navedena bi serija trebala biti igrana, a ne animirana, nešto slično kao Detektiv Pikachu koji ujedno predstavlja i posljednji nastavak u Pokemon franšizi. Variety je upitao Netflix, kao i navodnog izvršnog producenta Hendersona za komentar u vezi ovih novosti, no još uvijek nisu dobili odgovor. Ovaj potez, piše Variety, uopće ne čudi s obzirom na to da je Netflix već posljednjih godina producirao Pokemon sadržaj, a osim toga, nešto su se snažnije ubacili u anime industriju.

Pikachu se vraća: Strani mediji pišu da je Netflix započeo produkciju nove Pokemon serije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap