Pretraga

Pjesme pomoću kojih ćete pobijediti depresiju

A- A+

Slušanje glazbe jedna je od najčešćih metoda kojima ljudi liječe slomljena srca, depresiju ili tugu, ali se isto tako zabavljaju, vesele ili slave. Ako ste lošeg raspoloženja i mislite kako se cijeli svijet ruši na vaša leđa, pogledajte popis pjesama koje će vam pomoći u pobjeđivanju depresije.

Možete biti fanovi određenih bendova ili glazbenika, slušati metal, rock, pop ili neku drugu vrstu glazbe, no kad ste loše raspoloženi ili jako tužni svi posegnete za veselim skladbama koje vas vade iz depresije. Pogledajte nekoliko najveselijih pjesama koje će vas sigurno raspoložiti.

Monty Python – ‘Always Look on the Bright Side of Life’

Pjesma ‘Always Look on the Bright Side of Life’ snimljenja je 1979. godine, a od tad je postala pjesma koja se najviše pušta po sprovodima ili utakmicama. Uz navedene događaje, pjesma je pogodna za sve one koji se osjećaju depresivno te podiže raspoloženje svojom vedrinom i pozitivnošću.

Rednex – ‘Cotton Eye Joe’

Švedski bend Rednex je 1994. godine snimio pjesmu ‘Cotton Eye Joe’ koja je odmah postala hit diljem svijeta.

Dire Straits – ‘Walk Of Life’

‘Walk Of Life’ je pjesma koju je britanski rock bend Dire Straits objavio na najprodavanijem albumu ‘Brothers i Arms’ te se našla na našem popisu najveselijih pjesama.

Samim – ‘Heater’

‘Heater’ je instrumental koji ima elemente polke i techno glazbe. Samim ju je snimio 2007. godine kada se našla pri vrhu svjetskih top ljestvica. Svojim ritmom mnoge uveseljava i danas.

Del Arno Band – ‘Dim Iz Moje Lule’

‘Koliko puta sam ti rekao: veruj sebi, nemoj da se nerviraš’ dio je teksta pjesme ‘Dim Iz Moje Lule’ koju je snimila poznata beogradska reggae grupa Del Arno Band. Ako još uvijek niste, poslušajte izvedbu braće koja će vas sigurno oraspoložiti.

Pjesme pomoću kojih ćete pobijediti depresiju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap