Pretraga

Pjevači koji su od mirnih teen zvijezda prešli na ‘krivu stranu’

A- A+

Ponekad pjevačima karijera krene silaznom putanjom pa se odluče na transformaciju zbog koje šokiraju svoje fanove. Međutim, nije isključeno ni da tim odbacivanjem imidža mirnih teen zvijezda ne izgube dotadašnje obožavatelje. Pogledajte koji su to svjetski poznati izvođači preko noći ‘podivljali’ i prestali njegovati izgled i ponašanje pristojnih dječaka i djevojčica iz susjedstva.

www.wallspin.info

U svijetu glazbe je u današnje vrijeme jako teško opstati, pogotovo na domaćoj glazbenoj sceni, jer je konkurencija prevelika. Upravo zbog toga se pjevači i pjevačice nerijetko odluče šokirati svoje fanove promjenom izgleda, ponašanja kao i smjelijim pjesmama. U nastavku pogledajte nekoliko izvođača koji su karijeru započeli i stekli popularnost kao mirne teen zvijezde, nakon čega su se transformirali nadajući se kako će im to poboljšati karijeru.

Britney Spears

Američka pop pjevačica Britney Spears koja svoju popularnost može zahvaliti pjesmi ‘Hit Me Baby One More Time’ preko noći je odbacila imidž pristojne i plahe djevojke. Svojom vezom s Justinom Timberlakeom dodatno je podigla reputaciju nevine pop zvjezdice, a onda se dogodio ‘klik’ nakon čega je postala sve, samo ne pristojna. Uskoro su medije preplavile problemi u kojima se našla, po pitanju glazbene karijere, ali i privatnog života.

Christina Aguilera

Nujorčanka karakterističnog glasa komercijalni uspjeh zabilježila je singlom ‘Beautiful’. Započevši karijeru u jednom smjeru, 2001. godine je nakon obrade pjesme ‘Lady Marmalade’ s Pink, Lil Kim i Myom te singla ‘Dirtty’ pokazala kako nije nježan cvjetak kakvim su je mnogi doživljavali.

Rihanna

Rijetko tko može povezati ljepotica s Barbadosa u za vrijeme snimanja pjesme ‘Pon the Replay’ a današnjom verzijom Rihanne koja svako malo šokira javnost. Bilo da je riječ o novoj još provokativnijoj pjesmi, golišavim slikama objavljenim po društvenim mrežama ili raskalašenom ponašanju, jedna od najpoznatijih pjevačica današnjice bilježi veliki napredak u pjevačkoj karijeri.

Justin Bieber

Zahvaljujući reperu Usheru, djevojčice diljem svijeta postale su zaluđene slatkim talentiranim Kanađaninom Justinom Bieberom. I dok ženska populacija vrišti na svakom njegovom koncertu, a dječaci žele biti poput njega, Bieber u posljednje vrijeme ima ozbiljnih problema. Puši marihuanu, opija se, no popularnost mu još uvijek zbog toga ne pada.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap