Pretraga

Počeli su zimski praznici: Evo kada i u kojim sportskim aktivnostima možete uživati

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme školskih praznika organizira već tradicionalnu manifestaciju Odmorko. Sve što trebate imati za sudjelovanje u sportskim aktivnostima je iskaznica Sportskog saveza, a mi smo vam pripremili kratki pregled onoga što nude.

Zima u Zagrebu s Odmorkom | Foto: FB Školski sportski savez Grada Zagreba

Počeli su zimski praznici, a vi nemate što za raditi. Umjesto da budete kući, školske praznike iskoristite za sportske aktivnosti.

Izdvojeni članak

Zbog nadoknade štrajka izmijenjeni školski kalendari u svim županijama: Provjerite kada završavaju praznici u vašoj

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme školskih praznika organizira već tradicionalnu manifestaciju Odmorko.

Sve što trebate imati za sudjelovanje u sportskim aktivnostima je iskaznica Sportskog saveza. Ako je već nemate, zahtjev za iskaznicu možete podnijeti i online.

Ove godine Savez je za učenike pripremio veliki broj aktivnosti.

Ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Otvoreni bazeni, i ne samo za plivanje

Od 30. prosinca do 3. siječnja bazen Jelkovec bit će otvoren od 10 do 12 sati, a onaj u Sveticama do 15 sati. Bazen Utrina radit će od 10 do 12 sati, ali do 10. siječnja.

Otvoreno će biti i plivalište Mladost, isto do 10. siječnja, ali ne samo za plivanje. Ondje ćete od 9:30 do 10:30 sati moći veslati kajak i kanu, od 10:30 do 12:30 sati organizirano je slobodno plivanje, s tim da od 11:00 do 12:30 sati možete sudjelovati u programu usavršavanja plivačkih tehnika.

Klizanje, kuglanje i pucanje

Izdvojeni članak

Božićni kaos – kako izgledaju praznici kad imaš veliku obitelj

Od 30. prosinca 2019. do 10. siječnja 2020. otvorena su i klizališta. Učenici nose svoje klizaljke ili ih, uz naknadu, mogu iznajmiti na prostorima klizališta. Rukavice su obavezne!

Klizalište na Šalati radit će od 11:30 do 13:30 sati, a ono na Zagrebačkom velesajmu od 10:00 do 13:00.

Do 3. siječnja traje i kuglanje. Kuglana Grmoščica i kuglana Zagreb otvorene su od 10 do 11 sati, a za one koji malo dulje spavaju kuglane Pongračevo i Ponikve rade od 11 do 12 sati.

Za one malo hrabrije (i starije) tu je i streljaštvo. Streljana SD Končara osigurava pucanje od 9:00 do 10:30, a Streljački klub ‘Sopot’ od 10 do 12 sati.

Boks i taekwondo

Tu su i borilačke vještine. Zagrebački taekwondo savez svoje aktivnosti priprema od 11 do 13 sati u Dvorani 4 Doma sportova, a boksati možete od 09 do 11 u prostorijama Zagrebačkog boksačkog centra u Paviljonu, 18 Zagrebačkog velesajma.

Da se ne izgubite ili kako bi pronašli najbližu, sve lokacije aktivnosti možete provjeriti i na karti:

Pored ovoliko aktivnosti, šteta je ne iskoristiti barem jednu od njih. Besplatne su, ali podsjećamo da morate napraviti iskaznicu Sportskog saveza.

Počeli su zimski praznici: Evo kada i u kojim sportskim aktivnostima možete uživati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap