Pretraga

Počinje snimanje nove sezone ‘Milijunaša’: Urednik kviza otkrio nam je što možemo očekivati

A- A+

Bliži se jesenska programska shema na HRT-u, a kako epidemiološke mjere još uvijek traju, zanimalo nas je kako će izgledati nove epizode ‘Milijunaša’. Urednik kviza Igor Grković pregledao je prijave te je, zbog velikog broja kvalitetnih kandidata, siguran da ‘Milijunaš’ ni u idućoj sezoni neće razočarati svoje vjerne poklonike.

Screenshot: HRT

– S obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju, nove emisije Milijunaša početkom rujna snimat ćemo bez publike u studiju i s novim džokerom Tri znalca koji smo aktivirali u posljednje četiri emisije prošle sezone, otkrio nam je urednik ‘Milijunaša’ Igor Grković.

Dakle, i iduće sezone očekuju nas džokeri Zovi, 50:50 i Tri znalca.

Samo četiri natjecatelja

Aktiviranjem ‘Tri znalca’, podsjetimo, natjecatelj se o točnom odgovoru može savjetovati s jednim od tri znalca u studiju. To su trojica od petorice natjecatelja koji su u povratničkom ‘Milijunašu’ osvojili najveće iznose (po 125.000 kn) – Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca i Ivan Jurić iz Županje.

– Isto tako, radi poštivanja razmaka snimat ćemo s četiri natjecatelja po emisiji umjesto njih šest. Uglavnom, tu su situaciju gledatelji već imali prilike vidjeti, kaže Grković.

Opet u poznato vrijeme…

Milijunaš će se, dodaje, emitirati kao i prošle sezone – jedanput tjedno, i to četvrtkom.

Urednik ‘Milijunaša’ ističe kako je zadovoljan s prijavljenim kandidatima.

– Sudeći po velikom broju kvalitetnih prijava siguran sam da ni u novoj sezoni Milijunaš neće razočarati svoje vjerne poklonike, zaključio je Grković.

Pitanja iz ‘Milijunaša’ možete rješavati i u našem sustavu kvizovi.srednja.hr. Provjerite svoje znanje i pripremite se za novu sezonu popularnog kviza.

Počinje snimanje nove sezone ‘Milijunaša’: Urednik kviza otkrio nam je što možemo očekivati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap