Pretraga

Počinje Sveučilišna futsal liga u Zagrebu

A- A+

sportzpix.wordpress.com

Izdvojeni članak

Video: Falcao zabio jedan od najljepših golova ikada

Prvo kolo zagrebačke Sveučilišne lige u malom nogometu igrat će se slijedeću subotu 19. siječnja u dvorani Martinovka. Branitelj naslova Kineziološki fakultet u prvom kolu snage će odmjeriti s Visokom školom za financijski menadžment. Ove godine u natjecanju sudjeluje 32 ekipe koje su podijeljene u četiri skupine po osam timova.

Od 19. siječnja počinje prvenstvo u malom nogometu Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine natjecat će se 32 ekipe, s 31 visokoškolske ustanove. Fakultet elektrotehnike i računarstva u natjecanju ima dvije ekipe.

Branitelj naslova Kineziološki fakultet ili razgovorno DIF (od arhaičnog naziva Državni institut za fiskulturu) u prvom će kolu igrati protiv Visoke škole za financijski menadžment. Zanimljivo da su ova dva suparnika snage odmjerili u prvom kolu prošlogodišnjeg izdanja sveučilišne lige. U toj utakmici, nemilosrdni DIF čak je 24 puta zatresao mrežu protivnika, te im dopustio samo počasni pogodak.

Viceprvak od prošle sezone, ali i višestruki pobjednik ovog natjecanja FER na početku natjecanja igrat će protiv Rudarsko – geološko – naftnog fakulteta.

Prošle sezone u natjecanju je sudjelovalo 30 timova s 30 visokoškolskih ustanova, odnosno 386 sudionika. Ove godine liga je brojnija za dvije ekipe, te ih je tako 32, a podijeljene su u četiri skupine, po osam timova.

Za sve zainteresirane utakmice se igraju u Martinovki, dvorani koja se nalazi u Miramarskoj bb, nedaleko od FER-a. Prva utakmica prvog kola je na rasporedu 19. siječnja u 8 ujutro, a zadnja u 20 sati i 30 minuta istog dana.

Počinje Sveučilišna futsal liga u Zagrebu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap