Pretraga

Pogledajte čime smo razveselili učenike povodom početka nove nastavne godine

A- A+

Prvi je tjedan nove nastavne godine pri kraju. Kako bismo barem dijelu učenika uljepšali početak škole, pripremili smo im iznenađenje. Posjetili smo sedam zagrebačkih škola i učenicima podijelili poklon vrećice s poklonima naših partnera. Učenike je iznenađenje oduševio, a njihove reakcije možete pogledati i sami.

back2school

Foto: srednja.hr

Još jedna nastavna godina je počela. Za učenike i učenice to znači povratak obvezama na koje su tijekom ljetnog odmora mogli zaboraviti. Kako bismo im makar malo uljepšali razdoblje prilagodbe, udružili smo se s partnerima te dijelu učenika osigurali uzbudljive poklone. Najprije smo organizirali online darivanja u kojima su mogli sudjelovati učenici iz cijele Hrvatske. U suradnji s partnerom venkon.hr, podijelili smo vrhunski gejmerski mobitel POCO F4 GT i pametnu kacigu Livall BH51M NEO.

U suradnji s Philipsom organizirali smo darivanje u kojem možete postati vlasnik novog Philips TAS4807W prijenosnog zvučnika. Ovo darivanje je upravo u tijeku, a još se stignete uključiti. Posjetite naš Instagram profil i doznajte kako sudjelovati.

back2school

Foto: srednja.hr

Naravno, osim online darivanja, dio učenika smo iznenadili i uživo. Poklon vrećice smo napunili slatkišima, grickalicama i drugim iznenađenjima koje su osigurali naši partneri Kraš, Podravka, Deliiicije, Juicy i CCC. Podravka je učenike darovala Lino Ladom Easy Pack Duo te Easy Pack Gold, Čokolino protein obrokom s whey proteinima, Lino njupalicama – paštetama s mliječnim namazom, Dolcela Hi protein Cookie shake-om te Kviki perecima. Sve Podravkine Lino proizvode pogledajte ovdje.

Juicy je učenike obradovao svojom Juicy Vitamin vodom za dašak energije potrebne za suočavanje sa školskim obvezama. U poklon vrećicama su se našli i Frank&Oli veganski bezglutenski keksi u okusima kokos i badem bez šećera te kikiriki i chia bez šećera. Ove je proizvode moguće kupiti u Deliiicijama. Od trgovine obućom i modnim dodacima CCC, učenici su dobili poklon kartice s 30 % popusta na cijelu kolekciju. Učenike je obradovao i Kraš sa svojim Čoksama u okusima Creamy Milk te Salted Peanut.

back2school

Foto: srednja.hr

Potom smo se provozali Zagrebom i posjetili sedam škola, a učenike koje smo tamo zatekli, darovali smo poklon vrećicama. Isprva iznenađeni učenici ubrzo su požurili zauzeti svoje mjesto u redu. Glas o poklonima, kao i oduševljenje njima, brzo su se proširili. Reakcije učenika pogledajte sami u galeriji ispod.

Cijelu akciju, osim na fotkama, možete pogledati i u video obliku. Posjetite naše društvene mreže, naš TikTok ili Instagram profil, na kojima možete pogledati kako smo se zabavili.

@srednja_hr Krenula je nova školska godina pa smo zajedno s partnerima @Kras_official, Podravka, @Deliiicije_hr, Juicy te @cccshoesbags osmislili poklon pakete za učenike! Što su sve dobili i kakve su bile reakcije provjerite na linku u opisu profila! #backtoschool #skola #srednjahr #kraš #podravka #deliiicije #cccshoesbags #juicysokovi ♬ Major Permission – DJ BAI

back2school
Share via
Copy link
Powered by Social Snap